Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocan haksız.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Peki özel okula mı gidiyorsun özel okula gidiyorsan ortalığı ayağa kaldır

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Gayet de var. Madem dinlemicen girme derse, sırf yok yazılmamak için giriyor. Ne anladım bu işten?
Bir öğretmenin çocuğu dersten atma hakkını gösteren bir belge gösterir misin ?

-CrawL

80+ Gold
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Bizim biyolojicide bi kere dersten 5-10Kişiyi atmıştı cevap vermedik diye.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Dersi dinlemediğimi nerden biliyon?
biz bilemeyiz fakat öğretmenine dinletiğini kanıtlaman için cevap vermen gerekirdi bilmiyorum diyince kızması doğru değil fakat soruyu anlamadım yapamadım anlatırmısınız desen hiç bişey diyemezdi

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Öğretmen haksız.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
Dersini yapmadiysan suçlusun orayı okumadim sorry
Hocanin atma olayi belki yine senin orda olmadini zannetmis olabilir ama yinede atmasaymis keske bizimkilerde ses vermiyor hoca atmiyor ama hocaya göre degisir .

(Brnin gorusum

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Öğrencilerin dersi açıp dersi dinlemek yerine oyun oynamaya (sadece örnek) hakkı var mıdır peki?
Çocuğun dersi dinlemediğini nereden biliyorsunuz? Sanki hepiniz B2 ingilizceye sahipsiniz de asla hata yapmıyor, tüm soruları biliyor gibi konuşuyorsunuz :D

Top Bottom