Sadece din almiyosun hatta istersen din dersini okul yönetimine bildirip iptal ettirebiliyorsun yani zorunlu değil başka din görmek istiyorsan git onların ibadet yerlerine ayrıca laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması hocaya hocam ben yabuditim onun tarihini vesaire anlatır mısınız dedin mi hayır o zaman konuşmaLaik bir devletiz ama din dersinde sadece İslam görüyorüz , bu normal mi ? din diyor zaten , çok fazla din var sadece İslam yok
sizce bu mantıklı mı ? bana biraz garip geldi
Burada da muaf olan hiçbir dini öğrenmez.ama diğer dinlerde öğretmiyorlar
İsteyen derse girmek zorunda değil diye biliyorum.Laik bir devletiz ama din dersinde sadece İslam görüyorüz , bu normal mi ? din diyor zaten , çok fazla din var sadece İslam yok
Peki din dersinde bizim matematik işlememiz :dLaik bir devletiz ama din dersinde sadece İslam görüyorüz , bu normal mi ? din diyor zaten , çok fazla din var sadece İslam yok
Ülkemizin bir dini yoktur saçmalamayın bu ülke laik bir cumhuriyettir devletlerin dini olmaz !İsteyen derse girmek zorunda değil diye biliyorum.
Ülkemizin resmi dini islamiyet o yüzden ağırlık ile islam bilgisi görüyoruz brom.
İsteyen derse girmek zorunda değil diye biliyorum.
Ülkemizin resmi dini islamiyet o yüzden ağırlık ile islam bilgisi görüyoruz brom.
Evet haklısınız araştırdım ve yok.Ülkemizin bir dini yoktur saçmalamayın bu ülke laik bir cumhuriyettir devletlerin dini olmaz !
Biraz yanlış tabir etmiş, ülkenin çoğunluğu müslüman demek istemiş bence.Ülkemizin bir dini yoktur saçmalamayın bu ülke laik bir cumhuriyettir devletlerin dini olmaz !
Ben sadece islam görüyorum.Sadece İslam görmüyorsun.Ağırlıklı olarak İslam görüyorsun.