Klavye kullanmıyorum. Ama Huawei de hediye olarak veriliyor matepad 11.5 yanında. İsterseniz onu alabilirsiniz. İpad de klavyeler biraz pahalı çünkü. İkisinide alsanız pişman olmazsınız ama ipad 9. Nesil daha güçlü.Hocam klavye olarak yan sanayi ne önerirsiniz veya sizler ne kullanıyorsunuz ipad için
Neden bu kadar s7 fe düşmanısınız? 4 gb ram kullanım amacına yeterli veya yetersiz olur. Sadece not almak ya da not alırken youtube açmak 4 gb için hayli yeterli. Oyun oynayanlara diyecek lafım yok. Oyun için değil. Piyasada 13.4 inç olup aynı zamanda sd ile gelen ve hatta yanında kalemle gelen kaç ucuz tablet var? Huawei demeyin google uygulamalarını başka uygulama üzerinden kullanmak ne kadar stabil olabir ki? Google drive kullananlar ne yapacak?Not almak isteyen arkadaşlar için hangi uygulama pevcut ve güzel? Ipad 9 ekran oranı bakımından geride bir şey izlemek istesen rahatsız edici gorünüme sahip. Kalemi şarj etmek için bağlamak lazım. Uygulamalar için ayrıca para ödemek lazım. Ayrıca ekran gövde oranı rezalet. Kalemi bile 2k küsür. Kütüphanede tık tık tık çalışırsın. Ben anlamıyorum gerçekten.S7 Fe tercih edilmemeli. O cihazın performansı gerçek 778G gibi değil. 4 GB Ram de ileride mutlaka sorun yaşatacak. S7 Fe alıp iyi performans almayıp birde ileride 4 GB Ram den dolayı sorun yaşamaktansa MatePad 11 alırım Google ile uğraşırım. En azından canavar gibi tablet.
sen androidden devam et para varki apple alıyoz .dA serisi değil bu 3 yıl sonra çöp olsun. Dogru düzgün kullanın uzun süre götürür. Telefonumu almadan önce android 2 yıl sonra çöp almayın yazık diyorlardı. A8+ telefonumu 5 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Hala canavar gibi çalışıyor. Iphone'a para basmaya devaaaaaaam.
Aferin sana.sen androidden devam et para varki apple alıyoz .d
Sen S7 Fe kullanıyorsun diye veya seviyorsun diye ben cihazın kötü olduğunu söyleyince düşman olmuyorum çünkü cihaz rakiplerine göre kötü. Bu bütçede cihaz alan uzun kullanıma bakar. Parası olsa bu cihazlar seçenek olmaz zaten. S7 Fe alıp 3 yıl sonra 4 GB RAM den dolayı cihaz şişince büyük ekranda takılır artık ne diyeyim.Neden bu kadar s7 fe düşmanısınız? 4 gb ram kullanım amacına yeterli veya yetersiz olur. Sadece not almak ya da not alırken youtube açmak 4 gb için hayli yeterli. Oyun oynayanlara diyecek lafım yok. Oyun için değil. Piyasada 13.4 inç olup aynı zamanda sd ile gelen ve hatta yanında kalemle gelen kaç ucuz tablet var? Huawei demeyin google uygulamalarını başka uygulama üzerinden kullanmak ne kadar stabil olabir ki? Google drive kullananlar ne yapacak?Not almak isteyen arkadaşlar için hangi uygulama pevcut ve güzel? Ipad 9 ekran oranı bakımından geride bir şey izlemek istesen rahatsız edici gorünüme sahip. Kalemi şarj etmek için bağlamak lazım. Uygulamalar için ayrıca para ödemek lazım. Ayrıca ekran gövde oranı rezalet. Kalemi bile 2k küsür. Kütüphanede tık tık tık çalışırsın. Ben anlamıyorum gerçekten.
Hocam şöyle 11 degıl de 11.5 var bu nasıldırSen S7 Fe kullanıyorsun diye veya seviyorsun diye ben cihazın kötü olduğunu söyleyince düşman olmuyorum çünkü cihaz rakiplerine göre kötü. Bu bütçede cihaz alan uzun kullanıma bakar. Parası olsa bu cihazlar seçenek olmaz zaten. S7 Fe alıp 3 yıl sonra 4 GB RAM den dolayı cihaz şişince büyük ekranda takılır artık ne diyeyim.
Çözümü olan Google sorunu ile çözümü olmayan performans sorunu bir değil (sanal ram çöplüğünü örnek verme).
11, 11.5’den daha iyi.
ne farkı var acaba11, 11.5’den daha iyi.
performans açıısndanne farkı var acaba
birne farkı var acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
performans açıısndan
hocam bir sorum daha olacak ipad için klavye nasıl oluyor tam olarak istedigimiz klavyeyi bağlaya biliyor muyuz11, 11.5’den daha iyi.
%20-30’dan daha fazla fark var. MatePad 11 eski amiral işlemci kullanırken, 11.5 şu anın orta seviye işlemcisini kullanıyor.ne farkı var acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
performans açıısndan
iPad ve klavye bağlama hakkında bilgim yok.ne farkı var acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
performans açıısndan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir
hocam bir sorum daha olacak ipad için klavye nasıl oluyor tam olarak istedigimiz klavyeyi bağlaya biliyor muyuz
hoacm sizlerin bilgisi varmı acaba klavye bağlama konusundaKlavye kullanmıyorum. Ama Huawei de hediye olarak veriliyor matepad 11.5 yanında. İsterseniz onu alabilirsiniz. İpad de klavyeler biraz pahalı çünkü. İkisinide alsanız pişman olmazsınız ama ipad 9. Nesil daha güçlü.
teşekkür ederim sanırım klavye işini çözebilirsem ipad çözemezsem huawei gibi ama huwaei nin de gümüş rengi yani beyazı yok%20-30’dan daha fazla fark var. MatePad 11 eski amiral işlemci kullanırken, 11.5 şu anın orta seviye işlemcisini kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iPad ve klavye bağlama hakkında bilgim yok.
Yani klavye dediğiniz şeye bağlı. Bluetoothlu klavyeler bağlanır. Benim dediğim klavye kılıf gibi olan klavyeler. Onlar pahalı. Yoksa ipad de klavye bağlamak basit.hoacm sizlerin bilgisi varmı acaba klavye bağlama konusunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim sanırım klavye işini çözebilirsem ipad çözemezsem huawei gibi ama huwaei nin de gümüş rengi yani beyazı yok
kafalar karşıtı yine