Orijinal Olmayan Mi Band 6 Mi Fitness'a Bağlanır mı?

Reaksiyon skoru
73
Arkadaşlar dediğim gibi soru yukarıda, Mi Band 6'mın orijinalliğinden emin olmak istiyorum. Büyük ihtimalle orijinal tüm özellikleri vs. çalışıyor malzeme kalitesi de iyi kutu arkasında Dora Mobile distribütör garanti belgesi de var Mı Fitness'a falan da bağlanıyor ancak yine de emin olamadım çünkü Mi Fitness'a orijinal olmayan ürünler de bağlanır diyen de var. 😕

Videosunu açıp izle internette orijinal ile çakma arasındaki farklar diye. Buradan tek tek söylemek zor

Dora yı arayıp ürünün seri numarası varsa ki her ürünün olması lazım diye biliyorum sorgulattır.

Dora yı arayıp ürünün seri numarası varsa ki her ürünün olması lazım diye biliyorum sorgulattır.
Peki ürün seri numarası ürünün neresinde yazar tam olarak?

Peki ürün seri numarası ürünün neresinde yazar tam olarak?
Kutusunda yazar herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bak benim band 5 kutumda yazıyormuş sn ile başlıyor. Dora garantisi var

Kutusunda yazar herhalde.

Aynen bak benim band 5 kutumda yazıyormuş sn ile başlıyor. Dora garantisi var
Ama benim seri numarasında "/" sembolü var onu da mı yazacağım sorgularken?

Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkürler ürünü sorgulattım orijinalmiş. (Cevabını en iyi yanıt seçtim sana ayrıca teşekkürler @Alexa :) )

Son düzenleme:
Arkadaşlar dediğim gibi soru yukarıda, Mi Band 6'mın orijinalliğinden emin olmak istiyorum. Büyük ihtimalle orijinal tüm özellikleri vs. çalışıyor malzeme kalitesi de iyi kutu arkasında Dora Mobile distribütör garanti belgesi de var Mı Fitness'a falan da bağlanıyor ancak yine de emin olamadım çünkü Mi Fitness'a orijinal olmayan ürünler de bağlanır diyen de var. 😕
mi.com/verify adresinden kontrol edebilirsiniz.

Geri