Ben imsak vakti girdiği gibi ezan okunduğunda yemek yenmez su içilmez diye biliyorum.Merhaba ben sahurda ezanın okumasina dakikalar kala su içiyordum suyu aldım ağzıma tam o anda ezan okumaya başladı bende aynı anda suyu yuttum orucum bozulmusmudur bir şey olurmu?
BozulmazMerhaba ben sahurda ezanın okumasina dakikalar kala su içiyordum suyu aldım ağzıma tam o anda ezan okumaya başladı bende aynı anda suyu yuttum orucum bozulmusmudur bir şey olurmu?
Doğru biliyosun ama arkadaşınki bilinçli yapılmamış bozulmazBen imsak vakti girdiği gibi ezan okunduğunda yemek yenmez su içilmez diye biliyorum.
Bende bilmiyorum işte herkes farklı bir şey söyleyebilir şimdi ne yapcam bilmiyorum bozulmamıştir İnşallahMadem konu açılmış baya araştırdım ama emin olamadım bir türlü imsak vakti ezan okunduğunda oruç başlıyor tamam ama bana sanki işi garantiye alıyorlarmış gibi geliyor malum insan oğlu bu işin suyunu çıkarmakta üstüne yok kafamı karıştıran nokta tan yeri ağarınca başlar olayı yani sanki imsak vakti ezan okunmasından sonra biraz daha vaktimiz var gibi geliyor bana .
Bozulmaz. Ezanlar zaten bir miktar daha erken okunuyor. Bu tür durumlar için böyle erken okuyorlar.
Tamam umarım öyledir teşekkürlerBozulmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru biliyosun ama arkadaşınki bilinçli yapılmamış bozulmaz
Önemli olan niyettir o nedenle bozulmamıştır diye düşünüyorum neticede kasti bir durum yok rahat ol .Bende bilmiyorum işte herkes farklı bir şey söyleyebilir şimdi ne yapcam bilmiyorum bozulmamıştir İnşallah
Madem konu açılmış baya araştırdım ama emin olamadım bir türlü imsak vakti ezan okunduğunda oruç başlıyor tamam ama bana sanki işi garantiye alıyorlarmış gibi geliyor malum insan oğlu bu işin suyunu çıkarmakta üstüne yok kafamı karıştıran nokta tan yeri ağarınca başlar olayı yani sanki imsak vakti ezan okunmasından sonra biraz daha vaktimiz var gibi geliyor bana .
profilinde ki ileri görüşlü insanın fotoğrafını profiline koyup koymamayı hak edip etmediğini sorgulamalısın.Muhyiddin diye bi arkadaş vardı o bilir. @Muhyiddin İbnü'l-Arabi
Fetva geldiEzan bitene kadar süren var ezan bittikten sonra yuttuysan bozulur