Otogarantim.com güvenilir değildir.

Samisayginer

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Otogarantim.com'dan kask sipariş verdim 2 gün sonra kargo için satıcıya mesaj gönderdim fakat engellediler firma dolandırıcı forumda denk gelen varsa dikkatli olsun şikayetvara yazdım orada hala yayınlanmadı buradan insanlar görür umarım.

Otogarantim.com'dan kask sipariş verdim 2 gün sonra kargo için satıcıya mesaj gönderdim fakat engellediler firma dolandırıcı forumda denk gelen varsa dikkatli olsun şikayetvara yazdım orada hala yayınlanmadı buradan insanlar görür umarım.
hocam geçmiş olsun da fiyatlardan da mı çakmadın ?

hocam geçmiş olsun da fiyatlardan da mı çakmadın ?
anlık boşluğuma geldi ya yoksa sitede o kadar sıkıntı var ki siparişten sonra inceledim adres bir yerde bayburt bir yerde zonguldak yazıyor site haritasında sıkıntı var domain 4-5 aylık demek ki böyle oluyormuş insanın boşluğuna gelince gidiyormuş direkt

Aylar oldu ellerini kollarını sallayarak adam dolandırıyorlar, siber suçlar da uyuyor 😂

Dostum bugün bende aynı tongaya düştüm sanırım iş arasında aceleye getirdim birazda düşük bi meblağ olduğu için fazla düşünmedim beni engelleme durumu olmadı ama yarın sabaha kargoya verileceğini söylediler benim açtığım konuyu okursan orda anlattım detaylı sence gerçekten gönderme ihtimalleri nedir

Dostum bugün bende aynı tongaya düştüm sanırım iş arasında aceleye getirdim birazda düşük bi meblağ olduğu için fazla düşünmedim beni engelleme durumu olmadı ama yarın sabaha kargoya verileceğini söylediler benim açtığım konuyu okursan orda anlattım detaylı sence gerçekten gönderme ihtimalleri nedir
dostum sıfır şimdide https://ekominionline.com/ diye site açmışlar aman dikkatli olalım

Geri