Mavi Ekran Otomatik Onarım ekranı hatası

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,366
SORUN HALA ÇÖZÜLMEDİ. YAZILAN HER ŞEYİ DENEDİM ŞUANA KADAR
Bilgisayarı açınca otomatik Onarım ekranı geliyor, nasıl kurtulabilirim bundan?
Anakart: MSI B650 Carbon, İşlemci: 7800x3D, RAM: XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 32GB
Sistem yeni sayılır 1 hafta olacak, EXPO Dışında ayar yapmadım ramlere falan
Not: bios açılıyor eğer oradan yapılacak bir şey varsa

Ekler

• 20250915_173227.webp
    20250915_173227.webp
    1.5 MB · Hit: 36
  • 20250915_173223.webp
    20250915_173223.webp
    493.1 KB · Hit: 32
  • 20250915_173218.webp
    20250915_173218.webp
    495.9 KB · Hit: 30
  • 20250915_173211.webp
    20250915_173211.webp
    481.4 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
@Mantıklı Kanks Aferim seni etiketlemiştim yanlış yazmışım bildiğin herkesi etiketler misin bunu acil çözmem lazım proje yetiştireceğim

Son düzenleme:
Windows bozulmuş gibi, windows usb varsa gelişmiş seçeneklerde usb ile düzelt varsa onu seçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

medya ile düzelt de yazabilir.

Windows bozulmuş gibi, windows usb varsa gelişmiş seçeneklerde usb ile düzelt varsa onu seçin

medya ile düzelt de yazabilir.
Windows usb yok

Windows usb yok
Bir tane oluştursan iyi olur başka yerden :ROFLMAO:altı üstü windows media creation tool. Yine gelişmiş seçeneklerde internetten bul gibi bir seçenekte vardı sanırım o da halledebilir.

Bilgisayarı açınca otomatik Onarım ekranı geliyor, nasıl kurtulabilirim bundan?
Anakart: MSI B650 Carbon, İşlemci: 7800x3D, RAM: XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 32GB
Sistem yeni sayılır 1 hafta olacak, EXPO Dışında ayar yapmadım ramlere falan
Not: bios açılıyor eğer oradan yapılacak bir şey varsa
Windows bozulmuş bilgisayarı kapatın başka bir PC kullanarak format usb belleği yazın ardından USB ile PC başlatın "Bilgisayarınızı onarın" yazısı gelene kadar next/sonraki basın ardından windows diski C ise 0 D ise 1 diye sıralı bir şekilde gider disk alanından anlayabilirsin.

Windows bozulmuş bilgisayarı kapatın başka bir PC kullanarak format usb belleği yazın ardından USB ile PC başlatın "Bilgisayarınızı onarın" yazısı gelene kadar next/sonraki basın ardından windows diski C ise 0 D ise 1 diye sıralı bir şekilde gider disk alanından anlayabilirsin.
Format atamam. Başka bir çözümü yok mu? Ve neden olmuş olabilir bu

Bir tane oluştursan iyi olur başka yerden :ROFLMAO:altı üstü windows media creation tool. Yine gelişmiş seçeneklerde internetten bul gibi bir seçenekte vardı sanırım o da halledebilir.
USB olsa yapardım

Ekler

• 20250915_181312.webp
    20250915_181312.webp
    265.5 KB · Hit: 17

USB olsa yapardım
Format değil bu hocam sistem dosyaları onarma sizin yerinizde olsam Sistem geri yükleme der geçerdim ama tüm her şeyi siler mi emin değilim.

USB olsa yapardım
Sistem geri yükleme, ne zaman oluşturduysa o zamana geri sarar. Yani bazı dosyalar gidebilir. En temizi bir yerden windows media creation tool ile usb oluşturmak sonra bu bilgisayara takıp, onarım seçmek. Bu bir format değil. Windows'un corrupted dosyaları veya silinmiş/eksik dosyaları geri tamamlayacak.

Sistem geri yükleme, ne zaman oluşturduysa o zamana geri sarar. Yani bazı dosyalar gidebilir. En temizi bir yerden windows media creation tool ile usb oluşturmak sonra bu bilgisayara takıp, onarım seçmek. Bu bir format değil. Windows'un corrupted dosyaları veya silinmiş/eksik dosyaları geri tamamlayacak.
Başlangıç davranışlarından güvenli modda çalıştırmak işe yarar ise lazım olan dosyaları alıp, temiz format atmayı da düşünebilirsiniz.

Bu cümleyi anlamadım tam, ne zamana geri saracak yani? En son açtığım zamana falan mı?
Normalde geri yükleme özelliğini açarken o anki bilgisayar durumunu kaydediyor. Sonra günden güne kendini güncelliyor mu bilmiyorum. Sanırım oto ayar var, her drive öncesi fln belki yapıyor, aksi durum olursa diye. Geri yükleme seçeneğini seçerseniz, böyle bir ekran gelmesi lazım;

Ancak böyle emin olabilirsiniz ne zaman ki durumuna döneceğine

Ekler

• b37f3c99-ab4b-4c8e-a653-b04acd26fd80.webp
    b37f3c99-ab4b-4c8e-a653-b04acd26fd80.webp
    42.8 KB · Hit: 11
Geri