bana bakmayın. ben bile ramime nasıl o.c yaptım bilmiyorum.Bide şey sorcam, radeon ayarlarında örneğin çekirdek voltajı 1037mV benim, normal şartlarda furmark 1080p 8X MSAA da 125W tüketiyor, bellekleri 950den 975mV a çıkarınca, GPU nun tüketimi 105W a düşüyor, nasıl bir şey bu la ?
G.Skill RAM rüyamda ben yabancı değilim revv diye bağırıyordu (!)Size rüyam da ver voltajı ver voltajı diye sayıkladığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Ben ciddiyim gerçekten annemle babam söyledi. Ver voltajı, ver voltajı diye sayıklıyormuşum. Annem ile babam söyledi.G.Skill RAM rüyamda ben yabancı değilim revv diye bağırıyordu (!)
Bide şey sorcam, radeon ayarlarında örneğin çekirdek voltajı 1037mV benim, normal şartlarda furmark 1080p 8X MSAA da 125W tüketiyor, bellekleri 950den 975mV a çıkarınca, GPU nun tüketimi 105W a düşüyor, nasıl bir şey bu la ?
ne yapacaksın gereksiz kulüplerin kurucularını ve üyelerini gaz odalarında boğup fırında yakıp yağlarından sabun mu yapacaksın (!)Overclocku tek bir kişi de anlatabilir kalkıp da kulüp kurmak çok gerekli değil zaten dün itibariyle kulüp olayının suyu çıktı.
hahamşakir sabunlarına müslüman aromalı hacı şakir sabunları eşlik edecekler papazşakir bekliyoruz rahip şakir sabunlarını da bekliyoruz sabun olmadan seriyi tamamlamam lazımHacı Şakir yapacağım.
Seri bir üretimle papazşakir üretime başlayacağım.hahamşakir sabunlarına müslüman aromalı hacı şakir sabunları eşlik edecekler papazşakir bekliyoruz rahip şeakirde sabun olmadan seriyi tamamlamam lazım
Adı üstünde Overclock kulübü. Katılma şartı aktif olmak ve Overclock hakkında bilgi sahibi olmak.
Amacımız insanlara Overclock ne anlatmak ve sistemlere nasıl yapıldığını öğretmektir.
Kurucular: @RevDeisDou @06ankaralı
İmzamız:
°°°·.°·..·°¯°·._.· 𝕆𝕧𝕖𝕣𝕔𝕝𝕠𝕔𝕜 𝕂𝕝𝕦𝕓ü ·._.·°¯°·.·° .·°°°
Katılama şartı(lar, ler):
Katılma şartı aktif olmak ve Overclock hakkında bilgi sahibi olmak.
Katılacaklar Discord üzerinden beni eklemeli!
! Görkem-15/RevDeisDou#3406
Sen zaten kluüptesinBen ve 1660 Ti da katılmak istiyoruz!
Çekirdek hızı stok halde yükte iken 1930 MHz idi.
Overclock ile şuan 2050 civarında.
Bellek hızı 6000 MHz idi, 7400 MHz yapıldı ve efektif şuan 14800 MHz.
Performans artışı ile şuan 2060 gücünde kullanıyorum.
Sok haldeki Benchmark testinden 15-17 FPS arttırdım.
@RevDeisDou @$ilent