Yardım OYUN ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

jehav

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar oynadığım oyunların bazıları şunlar God of war 1 ve 2 cyberpunk 2077 last of us 1 ve 2 uncharted 4 gta 5 ve metro exodus oynadım bana oyun önerebilir misiniz

Arkadaşlar oynadığım oyunların bazıları şunlar God of war 1 ve 2 cyberpunk 2077 last of us 1 ve 2 uncharted 4 gta 5 ve metro exodus oynadım bana oyun önerebilir misiniz
Kanka diyeceklerim benzer türler değil ama severek oynadımd ediklerini, bunlarıda severek oynadım o yüzden öneriyorum. Elden ring, M&B bannerlord ve DOOM(yeni herhangi bir oyunu olur benziyor hepsi zaten.

Baldurs Gate 3
Mass Effect Serisi
Dragon Age: Origins
Rdr 2
Ghost Of Tsushima

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
v rising öneririm kendi şatonu kurmaya ve vampir kralı olmaya çalıştığın rpg/base building çok iyi bir oyun.

Kingdom Come Deliverance.

Kanka diyeceklerim benzer türler değil ama severek oynadımd ediklerini, bunlarıda severek oynadım o yüzden öneriyorum. Elden ring, M&B bannerlord ve DOOM(yeni herhangi bir oyunu olur benziyor hepsi zaten.
bannerlordu oynadım elden ring oynamadım türkçe değil diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v rising öneririm kendi şatonu kurmaya ve vampir kralı olmaya çalıştığın rpg/base building çok iyi bir oyun.
inceleyeceğim

Baldurs Gate 3
Mass Effect Serisi
Dragon Age: Origins
Rdr 2
Ghost Of Tsushima
hocam bu saydıklarının arasında en iyisi sence hangisi

bannerlordu oynadım elden ring oynamadım türkçe değil diye

inceleyeceğim

hocam bu saydıklarının arasında en iyisi sence hangisi
En kötüsü Ghost Of Tsushima ama en iyisi hangisi buna cevap vermek benim için çok zor. Hepsi çok özel oyunlar.

dying light ın ilk oyunu türünün en iyisi seversen ben ve kitlesi gibi hastası olursun ama sevmezsen bitiremeyebilirsin

doom
got
dying light1-2
mafia serisi
become human
baldurs gate
sniper elite
sow serisi

Kesinlikle önce RDR2 oyna hikayeli oyunların krallarından

Geri