Kanka diyeceklerim benzer türler değil ama severek oynadımd ediklerini, bunlarıda severek oynadım o yüzden öneriyorum. Elden ring, M&B bannerlord ve DOOM(yeni herhangi bir oyunu olur benziyor hepsi zaten.Arkadaşlar oynadığım oyunların bazıları şunlar God of war 1 ve 2 cyberpunk 2077 last of us 1 ve 2 uncharted 4 gta 5 ve metro exodus oynadım bana oyun önerebilir misiniz
v rising öneririm kendi şatonu kurmaya ve vampir kralı olmaya çalıştığın rpg/base building çok iyi bir oyun.Arkadaşlar oynadığım oyunların bazıları şunlar God of war 1 ve 2 cyberpunk 2077 last of us 1 ve 2 uncharted 4 gta 5 ve metro exodus oynadım bana oyun önerebilir misiniz
bannerlordu oynadım elden ring oynamadım türkçe değil diyeKanka diyeceklerim benzer türler değil ama severek oynadımd ediklerini, bunlarıda severek oynadım o yüzden öneriyorum. Elden ring, M&B bannerlord ve DOOM(yeni herhangi bir oyunu olur benziyor hepsi zaten.
inceleyeceğimv rising öneririm kendi şatonu kurmaya ve vampir kralı olmaya çalıştığın rpg/base building çok iyi bir oyun.
hocam bu saydıklarının arasında en iyisi sence hangisiBaldurs Gate 3
Mass Effect Serisi
Dragon Age: Origins
Rdr 2
Ghost Of Tsushima
En kötüsü Ghost Of Tsushima ama en iyisi hangisi buna cevap vermek benim için çok zor. Hepsi çok özel oyunlar.bannerlordu oynadım elden ring oynamadım türkçe değil diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inceleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu saydıklarının arasında en iyisi sence hangisi
dying light ın ilk oyunu türünün en iyisi seversen ben ve kitlesi gibi hastası olursun ama sevmezsen bitiremeyebilirsinArkadaşlar oynadığım oyunların bazıları şunlar God of war 1 ve 2 cyberpunk 2077 last of us 1 ve 2 uncharted 4 gta 5 ve metro exodus oynadım bana oyun önerebilir misiniz
doomArkadaşlar oynadığım oyunların bazıları şunlar God of war 1 ve 2 cyberpunk 2077 last of us 1 ve 2 uncharted 4 gta 5 ve metro exodus oynadım bana oyun önerebilir misiniz
hocam türkçe yama lazım virusuz nereden indirebilirimKesinlikle önce RDR2 oyna hikayeli oyunların krallarından