OYUNLAR NEDEN UCUZ DEĞİL ?

Yurt dışına göre ucuz oyunlar.
Amerika'da asgari ücret 1600 dolar. Oyunlar 60 dolar. Asgari ücretle yaşayan birisi o oyunlardan 25-26 tane alabiliyor. Türkiye'de asgari ücret ne kadar? 2300 lira. Oyunlar 499 lira. Asgari ücretle yaşayan birisi bu oyunlardan 4 tane alabiliyor. Oyunlar ucuz mu yani diğer ülkelere göre?

teşşekürler dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim sen hayırdır ya sen galiba oyuncu falan değilsin
Elindeki sisteme bu kadar verebiliyorsan oyuna da verirsin paşam benim. 1 ay çalış elde et oyununu.

Arkadaşlar aklıma şu geldi ulan adam bir oyun çıkarıyor 70 80 euro burada kaç TL 700-800 TL ulan kaç kişi alacak ki o paraya oyunu yap 80-200 TL arası oyunları daha çok kişi alsın olum bunu sadece ben mi düşünebiliyorum 700-800 TL iken en fazla 5000 kişi alır tr'de ama düşünsenize büyük oyunların en fazla 200 TL olduğunu bence bu çok mantıklı bir şey siz ne düşünüyorsunuz ?
Çünkü vergi cennetinde yaşıyoruz örnek 1 araba alıyoruz ama aslında 4 araba fiyatına o 3 taneside devlete,başkana,bakana gidiyor.Şu ülkeden ne zaman kurtulacağım diye dua ediyorum.

Uygunsuz davranış
Elindeki sisteme bu kadar verebiliyorsan oyuna da verirsin paşam benim. 1 ay çalış elde et oyununu.
Bak tam burda kıl oluyorum. Kardeşim sen bir oyundan bahsediyorsun. Hiç bir insan bir oyun 1 için 1 ay çalışmaz. Oyun lan bu oyun oyun oyun bir araba değil bir ev değil bir fatura değil neden 1 adet oyun için 1 ay çalışayım ki ?

Arkadaşlar aklıma şu geldi ulan adam bir oyun çıkarıyor 70 80 euro burada kaç TL 700-800 TL ulan kaç kişi alacak ki o paraya oyunu yap 80-200 TL arası oyunları daha çok kişi alsın olum bunu sadece ben mi düşünebiliyorum 700-800 TL iken en fazla 5000 kişi alır tr'de ama düşünsenize büyük oyunların en fazla 200 TL olduğunu bence bu çok mantıklı bir şey siz ne düşünüyorsunuz ?
Para olsa alıcaz ayrıca bi euro olmuş 10 lira neyle alalım

Geri