Papara alternafif önerisi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Banka olarak garanti kullanıyorum ama bazen küçük miktar Papara'ya koyup saklıyordum. Papara son zamanlarda fişi çektiği için alternatif bir şey arıyorum. Aylık olarak ücret kesmeyen paramı saklayabileceğim bir yer var mıdır acaba? Ayrıca abone cashbackleri ve internet alışveriş indirim kampanyaları olsa çok iyi olurdu.

nays, papel

Papel kullan baya avantajları da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nays eski tadı yok :/
spotiyi bağladım çekiyor onun dışında çok kullanmıyorum zaten de güvenilirlik açısından papeli de çokça kmar sitelerinde gördüğüm için şüphelerim var

Zaten iki tane falan cashback veren uygulama kaldı. Nays ve papel iyidir.

spotiyi bağladım çekiyor onun dışında çok kullanmıyorum zaten de güvenilirlik açısından papeli de çokça kmar sitelerinde gördüğüm için şüphelerim var
yakında papara ve parolapara gibi olacak diye korkuyorum zaten (!)

Banka olarak garanti kullanıyorum ama bazen küçük miktar Papara'ya koyup saklıyordum. Papara son zamanlarda fişi çektiği için alternatif bir şey arıyorum. Aylık olarak ücret kesmeyen paramı saklayabileceğim bir yer var mıdır acaba? Ayrıca abone cashbackleri ve internet alışveriş indirim kampanyaları olsa çok iyi olurdu.
Paparaya verilen faaliyet durdurma kararını mahkeme bozdu. Kademeli olarak tekrar açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,015
Üyeler
186,427
Son üye
furkanXXX51
Geri