Neler Yeni

Yardım Param Güvende İle İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Arkadaşlar sahibinden de param güvende ile bir rx 580 yada rx 590 almak istiyorum.
Ne tür riskler var? Sorun olur mu?
Örneğin şu kartı
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Param güvende ile alırsan iade edebilirsin zaten

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Emre
Hocam param güvende ile alıcıysan hiç bir şey olmaz adam armut göndersin. sen elma al koy gönder hiç bir şey olmaz sistem tamamen alıcıyı korumalı.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
OMER FARUK
Risk var mı? Mesela adam kart diye armut gönderdi bu durumda ne oluyor?
güvence vermiyorlar iade edersin diyen kişi büyük yalan söylüyordur sahibinden müşteri hizmetlerini ararsan güvence veremediklerini söyleyecektir ben aradığım ıcım oradan bıkıyorum sağlam ürün gönderip gondermeyegı satıcıya bağlı sorunlu urun gönderirse uğraşır durursun

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Biraz sıkıntılı kart bu arada haberin olsun çok watmann hatası alırsın

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Hocam param güvende ile alıcıysan hiç bir şey olmaz adam armut göndersin. sen elma al koy gönder hiç bir şey olmaz sistem tamamen alıcıyı korumalı.
Elmayı geri gönderdim adam iadeyi onaylamadı mesela "kart gönderdim boş paketi iade etti" diye bir söylemde bulundu bu durumda ne oluyor. Sistem adam iadeyi onaylamasa dahi iade ediyor mu parayı?

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Hocam çok merak ediyorum adam kart diye armut gönderdi bu durumda ne oluyor?
en net bilgiyi müşteri destek ekibi verir ama ben arayıp sordugumda bana sunları dedı. Geri gönderme hakkınız var ama satıcı sahıs mahkemede hakkını arayabilir.
Yani sadece firma para ve malın kısılere ulasımını saglıyor. Onun dısında gelısen olaylara mudahele etmıyor. Ben "ozellıkle sıfır yazılan bır urun alıp kutusunu acıcam ve arıza cıkıp cıkmadıgını test edıcem. arıza cıkarsa gerı gonderıcem ama bu sefer sıfır bır urun olmamıs oluyor bu asamada ne olacak" dediğimde bu cevabı aldım.

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed
Biraz sıkıntılı kart bu arada haberin olsun çok watmann hatası alırsın
Evet rx 500 serisi çok çok sıkıntılı. Fiyatları da o yüzden uygun. Çok kaliteli macunum var. Temizlik ve bakımı yaptıktan sonra biraz fine tuning yaparım diyorum. Bios atarım karta voltaj ve performansını optimize edecek şekilde. Planım bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en net bilgiyi müşteri destek ekibi verir ama ben arayıp sordugumda bana sunları dedı. Geri gönderme hakkınız var ama satıcı sahıs mahkemede hakkını arayabilir.
Yani sadece firma para ve malın kısılere ulasımını saglıyor. Onun dısında gelısen olaylara mudahele etmıyor. Ben "ozellıkle sıfır yazılan bır urun alıp kutusunu acıcam ve arıza cıkıp cıkmadıgını test edıcem. arıza cıkarsa gerı gonderıcem ama bu sefer sıfır bır urun olmamıs oluyor bu asamada ne olacak" dediğimde bu cevabı aldım.
Benim merak ettiğim şu. İade ettim diyelim ürünü. Paramın iadesi için satıcının onay vermesi gerekiyor mu yoksa satıcı iadeyi onaylasa da onaylamasa da sahibinden bana paramı iade ediyor mu?

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Evet rx 500 serisi çok çok sıkıntılı. Fiyatları da o yüzden uygun. Çok kaliteli macunum var. Temizlik ve bakımı yaptıktan sonra biraz fine tuning yaparım diyorum. Bios atarım karta voltaj ve performansını optimize edecek şekilde. Planım bu.

Benim merak ettiğim şu. İade ettim diyelim ürünü. Paramın iadesi için satıcının onay vermesi gerekiyor mu yoksa satıcı iadeyi onaylasa da onaylamasa da sahibinden bana paramı iade ediyor mu?

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefer

Hocam Satıcı onaylayacak. Benim tavsiyem iyice araştırın, ben olsam satıcıdan oyundayken 10dk video çekmesini isterdim. O şekilde bir sorun olursa oyun kapanırsa falan almazdım.

Top Bottom