Paramı çekmelimiyim el koyarlar mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

sokakparis

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar papara da goldtag yatırımı yapıyorum normal maaşımı elden alıp bırazını paparay atıyorum ordan altın alıyorum paparaya sıkıntı olursa benim para da gitme şansı var mı

Bu sorduğun bankaya bir şey olursa benim para gider mi gibi, sence? Tabi şimdi bankalara artık devlet güvencesi denen bir şey var ama sıkıntı çekersin. Stresi yeter😂Nasıl bir yatırım yapıyorsun, direk altın almak ile farkı var mı? Ben bilmiyorum👀

Papara hesabını düzgün bir şekilde kullanıyorsan bir şey olmaz.

He dur paparayı sadece ödeme yöntemi olarak kullanıyorsan ona bir şey olursa altınına bir şey olmaz.

tamam reisler böyle adam gibi cevap verdiğiniz için teşekkürler

bişe olmaz milyonlarınız yoksa cok kasmayın şunları , papara hacklense bile ilk alınacak para nakittir cunku bekletme mevcut değil altınlar fonlardan yada hisse gibiyse 2 iş günü sonra kullanılabilir olur ki papara direk paranı altına cevirdiğini sanmam başka yere aktarıyordur komisyonu alıyodur. mesela bankalardan hisse alırsan banka vermez bist spk gibi kurumlardan alırsın yada başkasının sattığını alırsın yani nakit olmadığı sürece uğraştiracak bir şey o yüzden cok kasma kripto da bu dediklerin olur ve yine tekrarlıyorum eğer milyonlarınız olsa kalpten gidersiniz her saniye bunu düşünmekten.

Paparadan gümüş almayı düşünüyorum bende mantıklı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri