Merhaba benim 3050 PC var 2 sefer oyun oynadıktan sonra kalkasım geliyor başka yerde oynamak istiyorum sabit bir yerde saatlerce oynamak canımı sıkıyor bende PlayStation 5 ya da Nintendo vb. konsolları almayı düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı olur? Önerilerini bekliyorum
Knk Zaten Çoğu oyuncu genelde bi süre sonra bayıyo Eğer doğru Şeyi Yaparsan Baymaz. Aşşağıya yazdığım bir kaç yöntemi 1 Hafta falan dene ve farkını gör İşe yarayıp yaramadığınıda yazarsın.
1-Eğer Yazılım/Grafik/Animasyon/Oyun Geliştirme vs. gibi İlgin olan bir şey varsa biraz araştır ve Öğrenmek için çabala (İlgin varsa) yani ilgin olan bilgisayarda Yapabileceğin her hangi bir şey
2-Oyunu beraber oynıyacağaın arkadaşlar edin (Csgo valo gibi FPS oyunlardan değil)çünkü genelde Onlarla sadece o oyunda Oynarsın mümkünse Çevrendeki insanlardan eğer yoksa Oyun dışı yerlerden DC Gibi bu sayede bir oyuna takılmaz istediğiniz oyunu oynarsınız
3-Fps oyunları gibi sürekli aynı şeyleri yaptığın bir oyun yerine Sürekli farklı şeyler yaptığın oyunlara Yönelebilirsin (Tavsiyem= GTA RP Oyna) Çünkü Sürekli Yeni insanlar ile tanışıyor ve aynı şeyleri yapmıyorsun çok fazla gülüp eğlenebiliyorsun bi süre sonra RP yaptıklarınla arkadaşlığın oyun dışına'da çıkıyor bu sayede onlar ile sohbet edip farklı Oyunlar/Aktiviteler'de yapıyorsun (RP'de Legal oynamak beni sarmıyo genelde İllegal rolleri oynuyorum sende ilegal RP Yap ailelere/Çetelere vs. katıl Keyfi artırıyor)
-Şahsen ben genelde Günümü Okul sonrasında PC başında geçiriyorum hep Yakın çevrede pek arkadaşlar olmadığı için Pc bağımlısı gibi gözüküyor olabilirim ama Değilim emin ol yani aslında bu benim geleceğim için'de Yol açtı 6.Sınıftan beridir pc kullanıyorum Şuan 12.Sınıfım ve Dışarda Boş işler ile uraşmak yerine Evde Pc başında Olduğum için ve biraz merakla Aşşağıdaki Alanlarda vs. Kendimi geliştirdim Bu sayede Geleceğim Açık gözüküyor En azından geleceğimi sağlama aldım. (Pc başında Olmak Sadece Oyun Oynamak Değildir)
-Yazılım/Animasyon/Modelleme/Oyun Geliştirme/Siber Güvenlik
-İngilizce/Rusça (%40 falan az biliyorum)/Arapça (Yatılı Yurt'da falan kalmıştım Yoksa Öğrenmezdim
)/Korece/Japonca (Öğreniyorum %20 şuanlık)
-Farklı Ülkelerden Onlarca Sıkı eğlenceli arkadaşlar edindim