Neler Yeni

PC Durduk Yere Kilitleniyor

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
Merhaba hocalarım imzamdaki sisteme sahibim bugün oyun oynarken 2 defa sistem bir anda kilitlendi durduk yere ilkinde düzeldi bi 20 25 saniyede ama ikinci seferde düzelmedi reset atmak durumunda kaldım neden yapıyor olabilir ilk kez bugün böyle bir şey başıma geldi

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Semih
Benim de böyle olmuştu. Başlarda az oluyordu ilerde arttı. İşlemcim bozulmuş garanti den yaptırdım 1 ay sürdü garanti süreci

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ibrahim
Anakart ve RAM uyumsuzluğu olabilir. Genelde bu tarz kitlenmeler RAM veya M.2 kaynaklı olabiliyor. Eğer bunlar değilse, sorun işlemciden kaynaklanıyor olabilir.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart ve RAM uyumsuzluğu olabilir. Genelde bu tarz kitlenmeler RAM veya M.2 kaynaklı olabiliyor. Eğer bunlar değilse, sorun işlemciden kaynaklanıyor olabilir.
anakart ve ram uyumuz ola baştan beri yapardı onlarda bir ıkıntı yok diye düşünüyorum m2 d ie daha yeni 5 6 aylık falan ondada bir ıkıntı yaşamadım daha bugüne kadar işlemcide yeni acaba pbo ayarı yaptım ama 105watt tdp açmayı unutmuştum ondan olabilir mi

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
anakart ve ram uyumuz ola baştan beri yapardı onlarda bir ıkıntı yok diye düşünüyorum m2 d ie daha yeni 5 6 aylık falan ondada bir ıkıntı yaşamadım daha bugüne kadar işlemcide yeni acaba pbo ayarı yaptım ama 105watt tdp açmayı unutmuştum ondan olabilir mi
bana voltaj sorunu gibi geldi başka psu ile denedin mi

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
bana voltaj sorunu gibi geldi başka psu ile denedin mi
şuan denedim donmadı hiç zaten dün fark etmiştim fps düşüklüğünden 220 falandı şuan 320 300 360 bandında düzeldi sorunum konu çözülmüştür

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ibrahim
şuan pbo ayarlarını voltajı -25 ten -20 ye çıkardım orun yok gibi duruyor oyuna girince bakalım tekrarlara dönerim
Voltaj yetersizliği nedeniyle sistemin kapanma ve donma sorunu yaşıyor. -30 mV çoğu işlemcide verimli görünse de, oyun sırasında donma ve kilitlenmelere neden olabiliyor.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
Voltaj yetersizliği nedeniyle sistemin kapanma ve donma sorunu yaşıyor. -30 mV çoğu işlemcide verimli görünse de, oyun sırasında donma ve kilitlenmelere neden olabiliyor.
evet -25 eskiden sorun yaratmıyordu ama artık kilitlenme yaptı -20 de deniyorum bakalım

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin
Aynı sorunu yaşadım, ancak benim sistemim direkt olarak kapanıp açılıyordu.
bende sadece bu bugisoftun oyununda yaşıyorum bunu ama battle eye de hata veriyor mesela donunca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocalarım sorun hala devam ediyor windows olay görüntüleyicisini kontrol ettim çok bir olaya gözükmüyor sistemin kilitlendiği saatlerde neden olabilir cpu ve ramlerimde arıza olmadığını düşünüyorum bu kilitlenme sadece rainbow six siege oynarken oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorunu yaşadım, ancak benim sistemim direkt olarak kapanıp açılıyordu.
bende kilitleniyor direk güç bela alt ctrl del yaptım menü açıldı ama nafile imleç ben hareket ettirdikten 10 saniye sonra gidiyor mesela böyle bir kilitlenme

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerim demir
Merhaba hocalarım imzamdaki sisteme sahibim bugün oyun oynarken 2 defa sistem bir anda kilitlendi durduk yere ilkinde düzeldi bi 20 25 saniyede ama ikinci seferde düzelmedi reset atmak durumunda kaldım neden yapıyor olabilir ilk kez bugün böyle bir şey başıma geldi
aynı durumu yaşadım hocam eğer kilitleniyorsa ısındığı için yapıyordu bende daha sonra yeniden başlatıyodum açılınca bi kaç saniye sonra yeniden kilitleniyodu işlemci sıcak oldugu icin sorunu sıvı sogutmanın fan hızını 100 yaparak falan çözüyodum fx9590 vardı o arlar çok sıkıntıyıd :D

Top Bottom