Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Hiç denemedim fifa oynuyorum sadece.Dualsense bilgisayarda tetik hassasiyeti vb. özellikleri çalışıyor mu?
Hiç denemedim fifa oynuyorum sadece.Dualsense bilgisayarda tetik hassasiyeti vb. özellikleri çalışıyor mu?
Kablolu veya bluetooth kullanım fark ediyor mu acaba? Okuduğuma göre kablosuz bağlantıda oyun desteklese bile çalışmıyormuş, yazılımla çözebilir miyiz?Dualsense al keyfine bak adactif titreşim çok ayrı bişey bütün oyunlara atıyabiliyosun ayrıca daha iyi gameped
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dualsensex uygulamasıyla istediğini yapabiliyosun
Hocam drift var mı?DualSense ile çok mutluyum 1 yılı devirdim başka kol aramadım
Bluetooth ile kullanıyorum ben hiç kablolu kullanmadımKablolu veya bluetooth kullanım fark ediyor mu acaba? Okuduğuma göre kablosuz bağlantıda oyun desteklese bile çalışmıyormuş, yazılımla çözebilir miyiz?
Dualsense daha kaliteli ama xbox controller daha kolay, çünkü her oyunla uyumlu. Dualsense te uyumsuzluk oluyor. Programla uğraşmak gerekebiliyor. Uğraşırım diyorsan dualsense, uğraşamam diyorsan xboxHerhangi bir konsolum yok almayı da düşünmüyorum sadece pcde oyun deneyimini artırmak için gamepad arayışındayım. Fifa gibi oyunlarla aram yok, silah ve yarış oyunları yoğunluklu olarak oynarım. Bütçe, bluetooth vs. dert değil hangisi daha iyidir ve dualsense titreşim özellikleri bilgisayarla uyumlu mu?
Şahsi tercihim Xbox tan yana. İkisini de kullandım Xbox çok daha ergonomikHerhangi bir konsolum yok almayı da düşünmüyorum sadece pcde oyun deneyimini artırmak için gamepad arayışındayım. Fifa gibi oyunlarla aram yok, silah ve yarış oyunları yoğunluklu olarak oynarım. Bütçe, bluetooth vs. dert değil hangisi daha iyidir ve dualsense titreşim özellikleri bilgisayarla uyumlu mu?
Drift derken hocam?Hocam drift var mı?
Şöyle bir sorun hocam.Drift derken hocam?