Neler Yeni

PC için gamepad önerisi

Hocam allah için o fiyata değer mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F710la neredeyse aynı özelliklere sahip, hadi tetiği biraz güzel olsun hadi konsola bağlansın kablolu da kullanılabilsin fazla özellik olarak. Dongle bile yok kutunun içinde, 1000 liraya ekstra almanız gerekiyor
Neredeyse aynı ozellikmi? Hocam siz sevmediginiz için bilerek kotuluyorsunuz kesinlikle abartmayın.

Neredeyse aynı ozellikmi? Hocam siz sevmediginiz için bilerek kotuluyorsunuz kesinlikle abartmayın.
Hocam fazladan özelliklerini sayın f710a göre ben tamam diyeyim
Tetik titreşimi var
Bumper butonları daha iyi
Bluetooth ile ve kablo ile bağlanabiliyor f710 sadece dongle ile
Tetikleri daha güzel hissettiriyor f710a göre
Dpad daha iyi
Simetrik layout ve asimetrik farkı var bir de

Potansiyometre stickler,
Triggerlarda ölü bölgesi f710dan daha fazla
Pil ile çalışması
Membran tuşlar
İkisinde de 125 hz polling rate

Benzer/farklı özellikleri bu şekilde genel olarak, aradaki 1100 TL'ye değecek bir farklılık görüyorsanız bana da bildirin hocam

Sadece pc yönünden bakmanızı istiyorum bir de olaya, konsol uyumunu düşünmeyin

Bir de ikisinin fiyatındaki diğer kolların da özelliklerini hesaba katarak düşünün lütfen

Hocam fazladan özelliklerini sayın f710a göre ben tamam diyeyim
Tetik titreşimi var
Bumper butonları daha iyi
Bluetooth ile ve kablo ile bağlanabiliyor f710 sadece dongle ile
Tetikleri daha güzel hissettiriyor f710a göre
Dpad daha iyi
Simetrik layout ve asimetrik farkı var bir de

Potansiyometre stickler,
Triggerlarda ölü bölgesi f710dan daha fazla
Pil ile çalışması
Membran tuşlar
İkisinde de 125 hz polling rate

Benzer/farklı özellikleri bu şekilde genel olarak, aradaki 1100 TL'ye değecek bir farklılık görüyorsanız bana da bildirin hocam

Sadece pc yönünden bakmanızı istiyorum bir de olaya, konsol uyumunu düşünmeyin

Bir de ikisinin fiyatındaki diğer kolların da özelliklerini hesaba katarak düşünün lütfen
Hocam bunlara arti olarak garanti servis desteğinide katarsam bence kesinlikle değer.

Hocam bunlara arti olarak garanti servis desteğinide katarsam bence kesinlikle değer.
Garanti desteği gerçekten güzel o konuda takdir ediyorum microsoftu ama garantiye göndermeye gerek kalmayacak kollar varken veya gizala gibi gerçekten iyi bir garanti sağlayıcısı varken bilmiyorum verdiğim paranın sonuna kadar hakkını vermesini isterim. Bu arada yanlış anlaşılmak da istemem xbox koluna kötü demiyorum, zira f710 da bence fiyatına göre ps düzeninde alınacak en mantıklı koldur kimilerini uzun seneler götürmüş bir kol. Sadece bu fiyat bantlarında by kollar iyi olsa da çok daha iyilerinin olduğunu, hatta özellik açısından bazı daha ucuz kollarda bile daha fazla özellik olduğunu söylemeye çalışıyorum. Fiyatına değmemekten kastım tamamen bu. Çıktığı vakitte hall effect/tmr gibi teknolojiler yoktu xbox kolunun evet ama sonrasında da güncellemediler kolu tekrar bu beni koldan itiyor

bu sabah Teknosada yada vatanda olması lazım Ps4 dualshock v2 1430tl idi anında bittimi, stokmu bitti, fiyatmı yanlış girdiler bilmiyoruz kayboldu. ders bitti tenefüste çıktık stok yok gelince haber et yazıyordu. 40dk sürmedi. belki yine gelebilir.

bu sabah Teknosada yada vatanda olması lazım Ps4 dualshock v2 1430tl idi anında bittimi, stokmu bitti, fiyatmı yanlış girdiler bilmiyoruz kayboldu. ders bitti tenefüste çıktık stok yok gelince haber et yazıyordu. 40dk sürmedi. belki yine gelebilir.
Teknosa mıydı satıcı yoksa farklı bir satıcı mıydı, piyasadaki ds4lerin çoğu çakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,977
Üyeler
173,107
Son üye
taludze
Geri