Yardım Pc için soundbar önerisi

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
837
Selamlar, bilgisayarda soundbar kullanan var mı deneyimleriniz nasıl? Şu an almayı düşündüğüm bir modeli araştırıyorum Samsung HW-B450F modeli. Kullanan var mı? Veya bu tarz soundbar kullanıp önerebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bu bütçelerde daha iyi ürün varsa önerilere açığım.
Bütçe 5k.

Ürün güzeldir illaki ama 20w diyor hoparlör için benim beklentimin altında. Harici woofer da yok basslar tatmin etmez muhtemelen. Konuda yazdığım model gibi bir şeyler varsa daha çok o tarz bakıyorum.

Samsung c450 var bende gayet tatmin edici 3300 liraya almıştım.
Sanım benim baktığım b450 olan da 2025 versiyonu. Özellik olarak aynı sanıyorum. Pc de mi kullanıyorsunuz? Pc ise bağlantıları nasıl yaptınız?

4 Kasım'da Logitech Z407 aldım muazzam bir şey. Basslar acayip keyif veriyor. Yalıtım olmadığı için %40 dan fazla açamıyorum sesi ama ona rağmen müthiş keyifli.

4 Kasım'da Logitech Z407 aldım muazzam bir şey. Basslar acayip keyif veriyor. Yalıtım olmadığı için %40 dan fazla açamıyorum sesi ama ona rağmen müthiş keyifli.
Bende ondan almak istiyorum fakat apartman dairesinde yaşadığımız için maalesef sadece bir düşünce olarak aklımda hâlâ.😩

Bende ondan almak istiyorum fakat apartman dairesinde yaşadığımız için maalesef sadece bir düşünce olarak aklımda hâlâ.😩
Ben de aynı durumdayım :D En iyi kısmı düşük seste bile bassları hissettiriyor. Bu kadar olmasını beklemiyordum bence bir şans verin

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Ben de aynı durumdayım :D En iyi kısmı düşük seste bile bassları hissettiriyor. Bu kadar olmasını beklemiyordum bence bir şans verin
Soundbar lar daha iyi değil mi ayrıca daha estetik geliyor ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca hocam teknik özellik bakımından konuda bahsettiğim soundbar a göre aşağıda kalmasına rağmen fiyat olarak daha yukarıda. Dolby atmos vs özelliği de yok muhtemelen.

Son düzenleme:
Bendede c450 var. Baya memnunum şahsrn pcde kullanıyorum. İlk bt bağladım sıkıntı yoktu. Anakart değişince optik çıkışa geçtim. Dahada rahatladım. Bassları çok güzel zaten. Seslerde oldua net ve güçlü bence. Ben evde 15 seviyesini geçemiyorum. Geçerseniz inletir binayı. Müzik oyun film vs onla oynuyorum rekabetçi içinde iem var zaten.
Piyasasına göre alınabilecek en güzel hoparlör bence. Logitechte güzel ama soundbarlar daha estetik ve az kablo karmaşasıyla oluyor bence. Monitör altında hoş duruyor

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Bendede c450 var. Baya memnunum şahsrn pcde kullanıyorum. İlk bt bağladım sıkıntı yoktu. Anakart değişince optik çıkışa geçtim. Dahada rahatladım. Bassları çok güzel zaten. Seslerde oldua net ve güçlü bence. Ben evde 15 seviyesini geçemiyorum. Geçerseniz inletir binayı. Müzik oyun film vs onla oynuyorum rekabetçi içinde iem var zaten.
Piyasasına göre alınabilecek en güzel hoparlör bence. Logitechte güzel ama soundbarlar daha estetik ve az kablo karmaşasıyla oluyor bence. Monitör altında hoş duruyor
Tam olarak aradığım yorum, içimi rahatlattı c450 ile aynı zaten b450f araştırdığım kadarıyla, b450 2025 versiyon olduğu için model kodu değişmiş. Birazdan sipariş geçeceğim.

Hocam şimdi b450f ve b450f/TK diye iki model buldum arasında 300 TL civarında fiyat farkı var. Bu /TK ibaresi teknik açıdan bir fark yaratıyor mu? Bu TK eki ne anlama geliyor bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,813
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri