Neler Yeni

Öneri PC Modifiyesi İçin Öneri Arayanlara Rehber :

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
hocam modifiye malzemecisi ile bilgisayar modifiyecisi, bu iki sitede yüksekliği düşük m2 ssd sogutucular var bi en boy oranına bak orada yaziyor urunlerin yüksekliği. genelde atx anakartlarda kullaniliyor bu zaten ancak matx anakartta kullananda var çarpma yapmadan
anakart b550 gaming x

louis bloom

80+ Silver

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
hocam googledan baktim anakrtiniza ekrna kartinin ust kisminda kaliyor çarpma yapmaz rahatca kullanirsiniz benim ki ekran kartinin altinda kaldigi icin kullanamiyorum
Param olursa belki alabilirim ek olarak önerdiğin bir rgb si güzel var mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Allah'ım tam benlik şeyler çıldırıyorum. Neden kimse etiketlemedi beni buraya

louis bloom

80+ Silver
Param olursa belki alabilirim ek olarak önerdiğin bir rgb si güzel var mı?
buyrun hocam kesinlikle tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah'ım tam benlik şeyler çıldırıyorum. Neden kimse etiketlemedi beni buraya
hocam yardimim dokunduysa ne mutlu bana ♥️ telefondan açtım konuyu, anakartim garantide su an bir dahaki konuda linklerle birlikte daha detayli bir konu açarım en uygun fiyatli siteleride tekrar koyarak

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam yardimim dokunduysa ne mutlu bana ♥️ telefondan açtım konuyu anakartim garantide su an bir dahaki konuda linklerle birlikte daha detayli bir konu açarım en uygun fiyatli siteleride tekrar koyarak
Bu tür konu açtığınız da unutmazsanız beni etiketlerseniz çok sevinirim <3

louis bloom

80+ Silver
Sleeved kablo göremedim ben 260 TL ye rgb veya argb olan
hocam ARGB ve RGB olanlar 250 tl degil UV beyaz ya da siyah artik hangi renk isterseniz onlar 250 tl den basliyor. Ben beyaz uv sleeved kablo seti aldım. Işığı biriktirip parlıyor RGB ye cok para basmaya gerek kalmiyor. Ama o linklerdeki iki sitede sadece anakart icin ayri satilan piyasaya oranla daha uygun sleeved kablo var ancak set halindeki uv olanlari ya da uv siz olanlari almanizi tercih ederim kendi sistemimi atip ornek göstereyim:
BEF6981A-93C1-4062-8035-31DACA6854E9.jpeg

uv sleeved kablolar boyle duruyor. Kasayi beyaza boyattim bu cumartesi teslim alacagim o seklini de gosteririm boyatmak isteyen arkdaslar olursa fikir sahibi olurlar

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
hocam ARGB ve RGB olanlar 250 TL degil UV beyaz ya da siyah artik hangi renk isterseniz onlar 250 TL den basliyor. Ben beyaz uv sleeved kablo seti aldım. Işığı biriktirip parlıyor RGB ye cok para basmaya gerek kalmiyor. Ama o linklerdeki iki sitede sadece anakart icin ayri satilan piyasaya oranla daha uygun sleeved kablo var ancak set halindeki uv olanlari ya da uv siz olanlari almanizi tercih ederim kendi sistemimi atip ornek göstereyim:
Alıntıyı görüntüle
uv sleeved kablolar boyle duruyor. Kasayi beyaza boyattim bu cumartesi teslim alacagim o seklini de gosteririm boyatmak isteyen arkdaslar olursa fikir sahibi olurlar
Yani TG4 kasa en güzel nasıl durur onun örneği olabilir bu. Sharkona instadan atsan pp yaparlar :) Eline sağlık. (TG4 e benzettim bu arada)

louis bloom

80+ Silver
Yani TG4 kasa en güzel nasıl durur onun örneği olabilir bu. Sharkona instadan atsan pp yaparlar :)
cok teşekkürler hocam ♥️♥️ aylik yatan kyk ile uyguna ne kadar modifiye edersek uğraşıyorum öyle takıntı oldu. anakart gelsin pc den daha detayli ve en f/p sekilde modifiye icin daha detayli bir konu acip tek tek linkleri birakacagim ♥️

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sleeve kablonun gerçekte görünüşü nasıl foto atar mısın

louis bloom

80+ Silver
Sleeve kablonun gerçekte görünüşü nasıl foto atar mısın
buyrun hocam ben UV Beyaz Sleeved Kablo seti aldim fiyati 200 tl ydi su an 260 olmus ancak hala iyi sahsen cunku set halinde geliyor. Normalde Hepsiburada vb daha pahaliya satiliyor ve Her rengi bulamiyor ornegin ben beyaz bulamamistim ancak Modifiye Malzemecisi ve Bilgisayar Modifiye sitesinde cok uygun
6810654B-12A1-45B8-9AAB-E665DC17FAEE.jpeg
24971C58-C256-4EE3-8A43-49F127758B1B.jpeg
410A4066-C797-417A-BA14-25BE305F0239.jpeg

1F3F17BA-E63E-45CB-AA16-6A8540373F54.jpeg

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Dostlar merhaba. Bir kaç gündür forumda çok fazla PC modifiyesi hakkında sorular soran arkadaşımız var. Ben de 1 aydır PC yi modifiye ettiğim için kendi deneyimlerim ile ne kadar değiştirebileceğinizi anlatayım. Ürünleri en uygun nerelerden temin edebileceğinizi söyleyeceğim.

-Ekran Kartınızın backplatei yoksa eğer 150/190TL ye (GPU en boyuna göre fiyat bu aralıkta değişiyor) RGB ve kendi istediğiniz tasarımda backplate yaptırabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
bunun gibi sizin hayalinizdeki tasarım ne ise yaptırabilirsiniz.

-Yine kendinize özel PSU cover yaptırabilirsiniz. RGB seviyorsanız kesinlikle beğenirsiniz ancak ben yaptırmadım pc yi ankara dolmuşlarına çeviriyor bana göre.
(altta gördüğünüz rgb tasarımlı kısım psu coverdir ve dilediğiniz tasarımda yaptırıyorsunuz. Fiyat araligi en boya gore degiskenlik gosterir genel fiyat (150/200) )
Alıntıyı görüntüle

-RAM'leriniz RGB değilse RGB Ram Cooler Kiti alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

-M2 SSD sahibiyseniz RGB M2 SSD soğutucusu alabilirsiniz. SATA 3.0 SSD sahibiyseniz ve kasanızın görünen bölümüne monte edebiliyorsanız SATA 3.0 RGB SSD sogutucusu alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

-Sleeved kabloların ne kadar pahalı oldugunu hepimiz biliyoruz ancak sleeved kablo setini 200 /150 TL ye satan yerler var her seyi yazdiktan sonra onlarida belirteceğim. ARGB ya da Renkli sleeved kablo alabilirsiniz. Ben kasamda UV Sleeved kablo seti kullanıyorum ve 200 TL verdim icinde 1 CPU besleyici 2 GPU besleyici 1 anakart icin toplam 4 sleeved kablo geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

-Anakartınız arka panelinde RGB aydinlatma yoksa yine üzülmenize gerek yok Strips RGB Cable seti alip anakartinizin sekline gore ayarlayip kolayca monte edip anakartin etrafini renklendirebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

-Fanlarınızin görünümünü değiştirmek istiyorsaniz fanlariniza MSI, ASUS ROG vb. logolu tasariminda fan kapagi alabilir veyahut kendi ozel tasariminizda sipariş edebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

-Markalarin logolarınin tasariminda uretilen ARGB GPU tutucuları alabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ek olarak PC kasanizi araba kaporta boyacilarinda 300 TL ye beyaza veyahut istediginiz renk ne ise o renge sanki orjinal rengi oymus gibi boyatabilirsiniz ben boyattim memnunum.

Fikir isteyen bircok kardeşimiz olmus fikirler say say bitmez. Kasanizin içine LCD panel bile ekleyebilirsiniz 500/600TL butce ile ve sensor panel olarak kullanir ya da o minik ekranda gif oynatırsınız.
Alıntıyı görüntüle
bu ekranda gif vb istediginiz goruntuyu oynatabiliyorsunuz.

Kisacasi bir pc ye tonlarca ozellestirme yapilabilir ve rgb olmayan her seyi rgb ye de donusturebilir rgb takintili olan insanlar. Bunlari en uyguna alabileceginiz ve benimde alisveris yaptigim siteler :

-Bilgisayar Modifiye
-Modifiye PC
-Kasa Modifiyem
-Amazon JP (Strip Led için anakartin cevresini rgb yaptığımız)

Umarim faydali olmustur dostlar. İyi aksamlar herkese ♥️
hocam led ekrani nasil yaptirabilirm acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,694
Üyeler
166,063
Son üye
Ezio24
Top Bottom