Pc nasil kasa nasi....

efoski

80+
Reaksiyon skoru
1
Kasanın mesh panel olmaması gerçekten bu kadar onemlimi

Ekler

• 7908.webp
    7908.webp
    71.3 KB · Hit: 74
  • 7907.webp
    7907.webp
    64.4 KB · Hit: 61
  • 7906.webp
    7906.webp
    77.2 KB · Hit: 57
  • 7905.webp
    7905.webp
    76.6 KB · Hit: 63
  • 7904.webp
    7904.webp
    91.5 KB · Hit: 70
  • 7897.webp
    7897.webp
    2.7 MB · Hit: 75
bu akvaryum kasa sırf görsellik için hocam mesh kasalara göre hava akışı daha zayıf ama hacim olarak daha büyük ve estetik duruyor bu kasalar

Fiyat pahalı geldi bana komple

bu akvaryum kasa sırf görsellik için hocam mesh kasalara göre hava akışı daha zayıf ama hacim olarak daha büyük ve estetik duruyor bu kasalar
Estetikligi benim icin önemli kasayı masa üzerinde kullanmayı düşünüyorum mesh panellerdeki delikli yapı eski ve kötü hissetiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat pahalı geldi bana komple
Genel olarak en iyi markaları kullanmaya çalıştım dogrudur

Aigo DS900 kasasının güç kaynağına baktım içinde GP750 750W 80+Bronze güç kaynağı varmış sanırım 12+ yerinden tam 750W verebiliyor ve içinde OVP,UVP,OCP,OPP,OTP,SCP korumaları varmış.

Ama pek emin değilim bu güç kaynağı ile olan bilgiler kısıtlı biraz.

Belki alınabilir o kadar kötü değil içindeki Psu.
C tier denilebilir.

1754652774063.webp

İncelemesi:

Birde ek olarak Sistemde SSD olarak Lexar NM790 1TB seç okuma yazma hızları daha iyi.

Son düzenleme:
Aigo DS900 kasasının güç kaynağına baktım içinde GP750 750W 80+Bronze güç kaynağı varmış sanırım 12+ yerinden tam 750W verebiliyor ve içinde OVP,UVP,OCP,OPP,OTP,SCP korumaları varmış.

Ama pek emin değilim bu güç kaynağı ile olan bilgiler kısıtlı biraz.

Belki alınabilir o kadar kötü değil içindeki Psu.
C tier denilebilir.

Alıntıyı görüntüle

İncelemesi:

Birde ek olarak Sistemde SSD olarak Lexar NM790 1TB seç okuma yazma hızları daha iyi.
GP değilde GD modelinin geliyor olması gerekli.

GP değilde GD modelinin geliyor olması gerekli.
İnternetten bakınca sadece GP modeli çıkıyor videolarda veya resimlerde falanda göremedim tam olarak içindeki güç kaynağını ama gamegaraj hem bu psuyu ayrı olarak sattığı için büyük ihtimalle bu kasada da aynı psuyu kullanmışlardır diye düşündüm.

aigonun kendi sitesindende bakamadım açılmıyor niyese.

İnternetten bakınca sadece GP modeli çıkıyor videolarda veya resimlerde falanda göremedim tam olarak içindeki güç kaynağını ama gamegaraj hem bu psuyu ayrı olarak sattığı için büyük ihtimalle bu kasada da aynı psuyu kullanmışlardır diye düşündüm.

aigonun kendi sitesindende bakamadım açılmıyor niyese.
Kasayı alacak olan kişilerden sormalarını istemiştim ve 3 kişide de GD modelini duymuştum.

Geri