Peter Parker
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 467
Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem
Hocam kusura bakmayın ama şuan Teldeyim.Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem
İmkansız açılmaması Windows ne ?Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem
intel pentium e2180 / 2 gb 800mhz kingstone ram / quadro gt 420 / intel G31 anakart / red rock 400w psu / teamgroup sata 3 120 gb ssdHocam kusura bakmayın ama şuan Teldeyim.
O nedenle gözükmüyor bende imzanız.
Rica etsem yazar mısınız?
8.1İmkansız açılmaması Windows ne ?
AMa Windows bile kasıyorNe yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8.1
Telefon-tablet ile bağlanabilirsin veya sistemi güçlendirmek için yeni parçalar alabilirsin, yeni pc alabilirsinNe yapmalıyım?
8.1
AMa Windows bile kasıyor
Nasıl kasıyor ben E5400-2 GB Ram-HDD'li sistem de takır takır 8.1 kullanıyorum daha doğrusu kardeşim kullanıyor yağ gibi akıyor.Ne yapmalıyım?
8.1
AMa Windows bile kasıyor
Masaüstü sitesine basarak bakabilirsiniz.Hocam kusura bakmayın ama şuan Teldeyim.
O nedenle gözükmüyor bende imzanız.
Rica etsem yazar mısınız?
Hiç mavi ekran yemedim ama ekran 40 Hz gibiNasıl kasıyor ben E5400-2 GB Ram-HDD'li sistem de takır takır 8.1 kullanıyorum daha doğrusu kardeşim kullanıyor yağ gibi akıyor.
Açılmıyor mu hata kodu falan yok mu ?