Pc nin zoom kaldırmaması

Peter Parker

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem

En İyi Cevap
Birde şu yöntemleri deneyin.
1) Zoom'u kaldırın
2) Sonra zoom'u kendi sitesinden indir
3) Sonra o zoom setup dosyasına sağ click yap sonra özelliklere bas EĞER Engellemeyi Kaldır butonu varsa onu tickleyip sonra uygula ve tamama basın.
4) Zoom kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve kurulmasını bekleyin.
Zoom'u engellemeyi kaldırmayıp kurduğumuz zaman açılmayabilir. (Benzer durumu Vista'da yaşadım)
Bu arada sistemin zoomu çalıştırması lazım atom n455 işlemcili bir bilgisayar bile zoomu rahatlıkla çalıştırabiliyor.
Ulan senin sistemin zoomu kaldıramıyor ama benim bilgisayar güçlü olmasına rağmen bu siteyi kaldıramadı. :D
Evet sınıfın karantinaya alınabilme ihtimali var biz da arkadaşlarla denedik zoom açtık benimki açmadı bile imzamda yazıyor sistem
Hocam kusura bakmayın ama şuan Teldeyim.
O nedenle gözükmüyor bende imzanız.
Rica etsem yazar mısınız?

Hocam kusura bakmayın ama şuan Teldeyim.
O nedenle gözükmüyor bende imzanız.
Rica etsem yazar mısınız?
intel pentium e2180 / 2 gb 800mhz kingstone ram / quadro gt 420 / intel G31 anakart / red rock 400w psu / teamgroup sata 3 120 gb ssd

Ne yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8.1

AMa Windows bile kasıyor
Telefon-tablet ile bağlanabilirsin veya sistemi güçlendirmek için yeni parçalar alabilirsin, yeni pc alabilirsin

Ne yapmalıyım?

8.1

AMa Windows bile kasıyor
Nasıl kasıyor ben E5400-2 GB Ram-HDD'li sistem de takır takır 8.1 kullanıyorum daha doğrusu kardeşim kullanıyor yağ gibi akıyor.
Açılmıyor mu hata kodu falan yok mu ?

Nasıl kasıyor ben E5400-2 GB Ram-HDD'li sistem de takır takır 8.1 kullanıyorum daha doğrusu kardeşim kullanıyor yağ gibi akıyor.
Açılmıyor mu hata kodu falan yok mu ?
Hiç mavi ekran yemedim ama ekran 40 Hz gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,380
Üyeler
175,029
Son üye
licas
Geri