Neler Yeni

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bakim görmedim senin görseli
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi gördüm link atmıştım hatırladım şimdi :D
5.sayfada bır oncekı sayfadada etıket atılmıs

Bakim görmedim senin görseli

şimdi gördüm link atmıştım hatırladım şimdi :D
onlar masayı toparlamama acayıp yardımcı oldu cıdden 3 tane koydum onlardan bırının yapıskanları gecen gun elım alttan carptı ve cıktı bende cıft taraflı bantla tutturdum tekrar :)

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Fırat divitci
Single player oyunlar için LG C3 48" Woled 4k 120hz.
Online oyunlar için Samsung G60SD 27" QD-Oled 1440p 360hz.

Ekler

• setup karanlık.jpg
    setup karanlık.jpg
    462.1 KB · Hit: 50
  • setup.jpg
    setup.jpg
    579.7 KB · Hit: 50

Thadox

80+ Bronze
Not: Normalde kırmızıda kullanırım fotoğraf için beyaz yaptım :)
Not2: Sağ duvara tasarladığım rafı yaptıracağım, sola da sanatsal bişeyler yaparım diye planlıyorum bakalım...
1736704704661.jpeg
1736704786902.jpeg
1736704802911.jpeg
1736704811709.jpeg

hamburkus

80+
5.sayfada bır oncekı sayfadada etıket atılmıs

onlar masayı toparlamama acayıp yardımcı oldu cıdden 3 tane koydum onlardan bırının yapıskanları gecen gun elım alttan carptı ve cıktı bende cıft taraflı bantla tutturdum tekrar :)
Bende de aynı çıkmıştı çift taraflı bant ile tutturdum :D bunu alınca söktüm

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Not: Normalde kırmızıda kullanırım fotoğraf için beyaz yaptım :)
Not2: Sağ duvara tasarladığım rafı yaptıracağım, sola da sanatsal bişeyler yaparım diye planlıyorum bakalım...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
duavrları tamamlarsan mukemmel olur benım ayrı odam yok odanın bır kosesınde sıstem topladım oraya sıgısıp kaldım yetım cocuklar gıbı oda olsa kopmle odayı döşucem :)
bu arada aynı kulaklık bendede var memnunum ama nedense kablosuz kulaklıga gecesım var

Bende de aynı çıkmıştı çift taraflı bant ile tutturdum :D bunu alınca söktüm
bunun lınk atarbılırmısın bırde sanırım bunun raflar ayriyeten satılıyor temuda oyle gormustum ben sankı

Thadox

80+ Bronze
duavrları tamamlarsan mukemmel olur benım ayrı odam yok odanın bır kosesınde sıstem topladım oraya sıgısıp kaldım yetım cocuklar gıbı oda olsa kopmle odayı döşucem :)
bu arada aynı kulaklık bendede var memnunum ama nedense kablosuz kulaklıga gecesım var

bunun lınk atarbılırmısın bırde sanırım bunun raflar ayriyeten satılıyor temuda oyle gormustum ben sankı
Vallaha ben de memnunum ama senin gibi düşünüyorum. Kablosuza geçemeye bahane arıyorum (aynı zamanda biraz para :D)

hamburkus

80+

Evet ayrı parça hepsi google skadis raf yaz hocam farklı farklı ölçüler ve aparatlar mevcut

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Furkan Demir
Top Bottom