Palo DAYI 👑
80+ Gold
tamam o senısn yukarda bak benım setup var bende sende gorup almıstımHocam ikea'dan aldım evet benim olabilir raf vardı insan koluyla tutuyor gibi
tamam o senısn yukarda bak benım setup var bende sende gorup almıstımHocam ikea'dan aldım evet benim olabilir raf vardı insan koluyla tutuyor gibi
Bakim görmedim senin görselitamam o senısn yukarda bak benım setup var bende sende gorup almıstım
şimdi gördüm link atmıştım hatırladım şimditamam o senısn yukarda bak benım setup var bende sende gorup almıstım
5.sayfada bır oncekı sayfadada etıket atılmısBakim görmedim senin görseli
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi gördüm link atmıştım hatırladım şimdi
onlar masayı toparlamama acayıp yardımcı oldu cıdden 3 tane koydum onlardan bırının yapıskanları gecen gun elım alttan carptı ve cıktı bende cıft taraflı bantla tutturdum tekrarBakim görmedim senin görseli
şimdi gördüm link atmıştım hatırladım şimdi
G2524Hbeyler bana güzel bi monitör önerisi gelmez mi kurtulayım şundan ama fiyatıda güzel olsun
Bende de aynı çıkmıştı çift taraflı bant ile tutturdum bunu alınca söktüm5.sayfada bır oncekı sayfadada etıket atılmıs
onlar masayı toparlamama acayıp yardımcı oldu cıdden 3 tane koydum onlardan bırının yapıskanları gecen gun elım alttan carptı ve cıktı bende cıft taraflı bantla tutturdum tekrar
Bi dal sigaranı alırımsisteme çok para verdik masa sandalyeye para kalmadı
duavrları tamamlarsan mukemmel olur benım ayrı odam yok odanın bır kosesınde sıstem topladım oraya sıgısıp kaldım yetım cocuklar gıbı oda olsa kopmle odayı döşucemNot: Normalde kırmızıda kullanırım fotoğraf için beyaz yaptım
Not2: Sağ duvara tasarladığım rafı yaptıracağım, sola da sanatsal bişeyler yaparım diye planlıyorum bakalım...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bunun lınk atarbılırmısın bırde sanırım bunun raflar ayriyeten satılıyor temuda oyle gormustum ben sankıBende de aynı çıkmıştı çift taraflı bant ile tutturdum bunu alınca söktüm
Vallaha ben de memnunum ama senin gibi düşünüyorum. Kablosuza geçemeye bahane arıyorum (aynı zamanda biraz para )duavrları tamamlarsan mukemmel olur benım ayrı odam yok odanın bır kosesınde sıstem topladım oraya sıgısıp kaldım yetım cocuklar gıbı oda olsa kopmle odayı döşucem
bu arada aynı kulaklık bendede var memnunum ama nedense kablosuz kulaklıga gecesım var
bunun lınk atarbılırmısın bırde sanırım bunun raflar ayriyeten satılıyor temuda oyle gormustum ben sankı
Evet ayrı parça hepsi google skadis raf yaz hocam farklı farklı ölçüler ve aparatlar mevcutduavrları tamamlarsan mukemmel olur benım ayrı odam yok odanın bır kosesınde sıstem topladım oraya sıgısıp kaldım yetım cocuklar gıbı oda olsa kopmle odayı döşucem
bu arada aynı kulaklık bendede var memnunum ama nedense kablosuz kulaklıga gecesım var
bunun lınk atarbılırmısın bırde sanırım bunun raflar ayriyeten satılıyor temuda oyle gormustum ben sankı
Hocam o sağdaki monitöre bakarken boynunuz rahatsız olmuyor mu ?anlık setup