Neler Yeni

Çözüldü✓ PC TOPLAMAMDA YARDIM EDER MİSİNİZ

osmanenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman enes şaşmaz
Bütçe
36000
Bilgisayar toplamaktan hiç mi hiç anlamıyorum. Nerelerden almalıyım hangi modeller daha f/p asusu msi hariç hangi markalar güvenilir neredeyse hiçbir fikrim yok. Çevremdekiler asla hazır sistem alma kendin topla diyor. Bana yardımcı olur musunuz?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bilgisayar toplamaktan hiç mi hiç anlamıyorum. Nerelerden almalıyım hangi modeller daha f/p asusu msi hariç hangi markalar güvenilir neredeyse hiçbir fikrim yok. Çevremdekiler asla hazır sistem alma kendin topla diyor. Bana yardımcı olur musunuz?
Tabi ki de usta ekran kartı AMD marka olursa senin için sıkıntı olur mu ?

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Çiko
eğer becerebilirsen tek tek toplamak daha mantıklı şuan da

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ekran kartı:

İşlemci:

Anakart:

Ram:

Ssd: (Dramli Kioxia Experia G2 modeli de olur.)

Kasa/Psu:

İşlemci Soğutucu:

Soğutucunun siyahı kalmamış heralde hiçbiyer de bulamıyom. Bu arada fiyattan tasarrufa gitmek istersen Dar Freezer X123 işlemci soğutucusu da alabilirsin. Oda 600-700 TL arasıdır. Benim bu şekilde topladığım fiyat 36.655 TL.

osmanenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman enes şaşmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı:

İşlemci:

Anakart:

Ram:

Ssd: (Dramli Kioxia Experia G2 modeli de olur.)

Kasa/Psu:

İşlemci Soğutucu:

Soğutucunun siyahı kalmamış heralde hiçbiyer de bulamıyom. Bu arada fiyattan tasarrufa gitmek istersen Dar Freezer X123 işlemci soğutucusu da alabilirsin. Oda 600-700 TL arasıdır. Benim bu şekilde topladığım fiyat 36.655 TL.
yardım için minnetarım dostum. bir şey sormak istiyorum, Amd ile ilgili çok az bilgim var. Bana 4060 gibi bir ekran kartının sundupu özellikleri sağlayabilir mi? teknolojilesi cidden çok iyi 4060 ın

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
yardım için minnetarım dostum. bir şey sormak istiyorum, Amd ile ilgili çok az bilgim var. Bana 4060 gibi bir ekran kartının sundupu özellikleri sağlayabilir mi? teknolojilesi cidden çok iyi 4060 ın
Dostum şöyle söyleyeyim sana bu attığım kart 4060'ın abisi felan da değil dedesi 😂. Nvidia tarafında 4070'in dengi. Bu bütçe de 4060 aman aman sakın diyeyim.

osmanenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman enes şaşmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol kanka bu işlerden harbili hiç anlamıyorum zamanını ayırdığın için çok sağol

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
sağol kanka bu işlerden harbili hiç anlamıyorum zamanını ayırdığın için çok sağol
Estağfurullah hocam, rica ederim. Bu işlerden anlayan birilerine de gösterirsen yakınında içinde belirsizlik kalmaz. Bu attığım sistem zaten yeterince yüksek bir sistem bütçene göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,304
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom