PC'ye Format Hakkında

RefX

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,933
SSD' mi satacağım için format atacağım. Gerekli dosyaları başka bir depolama aracına attıktan sonra format attığımda , alıcı bilgilerime / dosyalarıma ulaşabilir mi ?

Format atmak için video vb önerebilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@strive_for_greatness dostum bilgin var mı ?

SSD' mi satacağım için format atacağım. Gerekli dosyaları başka bir depolama aracına attıktan sonra format attığımda , alıcı bilgilerime / dosyalarıma ulaşabilir mi ?

Format atmak için video vb önerebilir misiniz ?

@strive_for_greatness dostum bilgin var mı ?
Format atmak derken içini tamamen mi boşaltacaksınız yoksa sıfır bir Windows mu kuracaksınız?

Hocam satacağım. Herşeyi sileceğim windows falan kurmadan pc'yi kapatabilirim demi ?
O zaman Windows da dahil silmeniz gerekli. İçindeki bilgileri silmek kolay da Windows'u nasıl temizlemek gerekiyor onu bilmiyorum.

O zaman Windows da dahil silmeniz gerekli. İçindeki bilgileri silmek kolay da Windows'u nasıl temizlemek gerekiyor onu bilmiyorum.
Kim bilir hocam ?
Acil yardım lazım da

Hocam forumda format işini kim iyi bilir ?

Son düzenleme:
bilgisayarı format ekranına getir sonra disk seçme kısmından tüm diskleri sil sıfırlanmış oluyor.

Format atmak için bana yardımcı olacak video linki atabilir misiniz ?
ilk önce ben anlatayım video linki de atarım;

öncelikle https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 bu link üzerinden windows 10 iso dosyasını indiriyoruz (yaklaşık 4gb) sonra elimizde bulunan herhangi bir minimum 8gb usb bellek'i bilgisayarımıza takıyoruz https://rufus.ie/tr/ taktıktan sonra buradaki link üzerinden de iso dosyamızı usb belleğimize yazdırmak için rufus programını indiriyoruz sonra programı açıyoruz iso dosyamızı program üzerinden seçip başlat'a tıklıyoruz sonrasında işlem bitince bilgisayarı kapatıp hazırlanmış usb belleği bilgisayara takıp boot ekranına getirip işlemleri başlatıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,657
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri