Playstation 5 mi Series X mi

delpeiro

80+
Reaksiyon skoru
0
Sizce hangisi daha mantıklı? Gamepass ve ps plus aboneliklerini karşılayacak maddi gücüm var o yüzden bunların fiyatlarını bir kenara bırakıp objektif yorumlamınızı istiyorum.vaktimin çoğu fifada geçecek ancak canım ne isterse o zaman onu oynamak istiyorum.Fifanın gamepassta olması büyük bir avantaj,bu yüzden benim aklım xboxa yatıyor ama tam karar veremedim sizce hangisi daha mantıklı?

Eğer PS'in özel oyunlarını oynamayacaksan XBOX'ın ucuz oyunlarından mahrum kalma. Zaten bilgisayarın varsa PS oyunları özel olmaktan çıkıyor :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Eğer PS'in özel oyunlarını oynamayacaksan XBOX'ın ucuz oyunlarından mahrum kalma. Zaten bilgisayarın varsa PS oyunları özel olmaktan çıkıyor :D
pc’im yok ustam ama o özel oyunlar için ps alınır mı? Dediğim gibi fifa oynamak için ps de 2-3 k para bayılmak istemiyom

pc’im yok ustam ama o özel oyunlar için ps alınır mı? Dediğim gibi fifa oynamak için ps de 2-3 k para bayılmak istemiyom
Psde 2 3k bayılmanı daha çok öneririm. Game pass son zamla birlikte 800 olmuştu yanlış değilsem. Bence ps5+ps plus extra çok daha mantıklı

daha önce adam akıllı pc ya da konsola sahip değilsen pc al. Konsol oyunları 1-2 yılda geliyor bu sırada diğerlerini oynarsın. Zaten artık yeni oyun görmüyoruz hep devam oyunu geliyor

Son düzenleme:
Ps5.

Eskiden hem fiyat avantajı hem gamepass avantajıyla xbox daha iyiydi ama artık öyle değil.

PS5'in çoğu özel oyunu 4 oyunu, onu bilerek al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten çoğu PC'de var, en iyisi PC.

Geri