Neler Yeni

POCO X3 NFC VS İPHONE 7

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Şuanlık telefondan aşşırı derece memnunum. Ama tabi ileri de durum ne olur bilemeyeceğim. Şuan ki kullanımıma göre değerlendirecek olursam kesinlikle alınır bence telefon.
PUBG mobile normalde oynamam ama oyunu test etmek için indirdim. GFX uygulaması ile 90 FPS görebiliyorum.
Günlük kullanımda bataryası 1 günü garanti çıkarıyor.
peki hangi renk kulanıyorsun pocoyu ve örnek 2 3 fotoğraf atarmsın kamerasınmın kalitesi için

Aerion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Kaplan
peki realme 7 mi poco x3 nfc mi bu arada daha yeni önüme çıktı oyunun active.sav dosyasından pocoda 60 fps alabiliyoz
Realme 7 hakkında pek bir bilgim yok hocam fakat poco x3 cihazında farklı dosyalarla 90 fps seçeneğini de açabiliyorsunuz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
peki hangi renk kulanıyorsun pocoyu ve örnek 2 3 fotoğraf atarmsın kamerasınmın kalitesi için
Gri renk tercih ettim. Mavi çok cırtlak geldi bana.
Şuan foruma pc den girdiğim için atmam olanaksız maalesef. Telefondan girdiğim bir ara atarım foto.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bende X3 kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye derim.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
peki realme 7 mi poco x3 nfc mi bu arada daha yeni önüme çıktı oyunun active.sav dosyasından pocoda 60 fps alabiliyoz
Sırf yazılımından dolayı bile Realme 7 tercih edilebilir. Config atarak 90 FPS PUBG oynayabilirsiniz.

Atyxah

80+ Silver
Foruma atarken kalite düşer ona göre bak alacaksan ama iphone 7 yi sakın ha sakın 2kya koyma millet 5-6k istiyo zarar edersin 1e1 takas veya 3kdan felan koy min

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Sırf yazılımından dolayı bile Realme 7 tercih edilebilir. Config atarak 90 FPS PUBG oynayabilirsiniz.
config kulanmam çünkü hesabım baya kasılmış bi hesap buz diyarı vs var risk atamam hesabı 60 verse yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foruma atarken kalite düşer ona göre bak alacaksan ama iphone 7 yi sakın ha sakın 2kya koyma millet 5-6k istiyo zarar edersin 1e1 takas veya 3kdan felan koy min
ya bende zaten şaşırdım dolar artığı için 2.eller bile arttı ondan 3200 3300 fln koymayı düşünüyom pazarlıkla max 3200 inerim 100tl daha eklerim 128gb lıktan laırım

Atyxah

80+ Silver
config kulanmam çünkü hesabım baya kasılmış bi hesap buz diyarı vs var risk atamam hesabı 60 verse yeter

ya bende zaten şaşırdım dolar artığı için 2.eller bile arttı ondan 3200 3300 fln koymayı düşünüyom pazarlıkla max 3200 inerim 100tl daha eklerim 128gb lıktan laırım
En doğru karar

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
hangisini almak mantıklıdır , oyun oynarım , video izlerim , instgramda fln takılırım fotoğraf çekerim , hangsisi daha iyidir ve iphone 7 kutu faturası fln var kaça gider iphone 7

Up Up Up
poco x3 nfc kullandım bir ara hem oyun bakımından hem görsellik bakımından çok iyi hem yeni ve güncel olduğu için bir artısı daha var yazılımsal olarak hiçbir sorunu yok sıkıntısız alabilirsin

Top Bottom