Neler Yeni

POWERBOOST KALİTESİZ Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
Power Boost PSU adına açılan her sayfada herkes bomba oldugundan bahsediyor . Power Boost gerçekten bu kadar kalitesiz mi veya alırsak nasıl çıkar çünkü bu alacağım bilgisayarın içinde bu PSU bulunmakta değiştirirsem bütçem yetmeyecek peki ben bu PSU yu alırsam C4 le aynı evde mi yatıyor olurum ?

https://www.vatanbilgisayar.com/sepet/sepetim/

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
C4 Espirisi yapmayalım :D
Powerboost önermiyoruz...
Tabii ki patlamazsınız. 15 sene en çakma psu ile çalıştım, frisby psu ile çalıştım.
Fakat uzun ömür güvenlik ve verim açısından pek önermiyoruz, fason olan çoğu ürünü önermiyoruz...

ConquerorXIV

80+ Gold
orta-alt kalitede kısa süre için idare eder en fazla

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Power Boost PSU adına açılan her sayfada herkes bomba oldugundan bahsediyor . Power Boost gerçekten bu kadar kalitesiz mi veya alırsak nasıl çıkar çünkü bu alacağım bilgisayarın içinde bu PSU bulunmakta değiştirirsem bütçem yetmeyecek peki ben bu PSU yu alırsam C4 le aynı evde mi yatıyor olurum ?

Bazıları çok dandik bazıları eh işte. Birkaç kaliteli modeli de var ama onlar da genelde fiyatını hak etmiyor.

Yani genel olarak kötü diyemem ama çoğu kötüdür, C4 de saçma bir tabir, güç kaynağı öyle bomba gibi patlamaz en kötü ihtimalle sistemi elektriksel sorunlardan koruyamayarak sisteme zarar verir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ben şuan kullanıyorum kaç kez elektrik gitti geldi sapa sağlam çalışıyor ama önermem güçlü bir sistem alıcaksan

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C4 Espirisi yapmayalım :D
Powerboost önermiyoruz...
Tabii ki patlamazsınız. 15 sene en çakma psu ile çalıştım, frisby psu ile çalıştım.
Fakat uzun ömür güvenlik ve verim açısından pek önermiyoruz, fason olan çoğu ürünü önermiyoruz...
POWERBOOST VK-P15B modelindeki psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şuan kullanıyorum kaç kez elektrik gitti geldi sapa sağlam çalışıyor ama önermem güçlü bir sistem alıcaksan
3060 5 5600 ile kullancam

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Güçlü olmayan sistemlerde ve elektrik kesintisinin fazla olmadığı yerlerde kısa süreliğine kullanılabilir, ama elektrikle ilgili problemli bir yerde yaşıyorsanız koruma özelliği olan psu kullanmanız gerekir, güçlü sistem kullanırken de iyi bir psu gerekir
Mesela bende 650w güce sahip frisby psu vardı ama anakarta giden kablo 540w güç veriyordu, bunun gibi kayıplarda olabiliyor

TahinPekmez

80+ Silver
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
18191.jpg

pc deki en önemli parça.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D

Güçlü olmayan sistemlerde ve elektrik kesintisinin fazla olmadığı yerlerde kısa süreliğine kullanılabilir, ama elektrikle ilgili problemli bir yerde yaşıyorsanız koruma özelliği olan psu kullanmanız gerekir, güçlü sistem kullanırken de iyi bir psu gerekir
Mesela bende 650w güce sahip frisby psu vardı ama anakarta giden kablo 540w güç veriyordu, bunun gibi kayıplarda olabiliyor
thermaltaker alsam 1200 tl daha koyup ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
POWERBOOST VK-P15B modelindeki psu

3060 5 5600 ile kullancam
p sistemde kullanmak mantıklı olmaz hocam 1650+1600af gibi bir şey deseniz olurdu ama o sisteme düzgün psu almanızı tavsiye ederim

:D

thermaltaker alsam 1200 TL daha koyup ?
o mantıklı olur

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir