Powerboost neden kotu

80+ sertifikası dışındaki hangi sertifikanın resmiyeti var ki hocam?
İthalatçı firmalar iki kağıt imzalıyor veriyor sertifika diye.
Sahte diyemezsin, ama gerçeklik payı da tartışılır.
80+ global bu işlerin resmi mercisidir. Yerli markalar sertifika para ödemekle uğraşmaz Global 80+ sitesinde sertifika almış markaya parasını verir marka etiketini basar burada satar bu kadar basit. Ben çok ciddi söylüyorum arkadaşlar 80+ sertifikası olmayan PSU'ya 80+ basan markanın totosundan kan alırlar. Ve gerçekten de dava açsanız tazminat alırsınız.

adamların daha adam akıllı sitesi yok ve nerede üretildiğini bilmiyorsun. Sence sen o sertifikalara inanır mıydın?

adamların daha adam akıllı sitesi yok ve nerede üretildiğini bilmiyorsun. Sence sen o sertifikalara inanır mıydın?
Daha siteleri bile mi yok? Gamepwerin bile var bunların yoksa baştan güvenmemek lazım. Bunu bilmiyordum markayı pek arastirmadim

Powerboost önermem ama patlama olasılığı tam yüke girse bile %3-4 falan.

Bazıları abartıyor. Aynı fiyata FSP falan varken alma.

RAMPAGE DARK GAMEPOWER GAMETECH POWERBOOST GAMEGARAJ PSULARI HEPSİ AYNI 1 İNİ ÖNERİP DİĞERİNİ ÖNERMİYORSUNUZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi o zaman insanlar neden gidip Corsair'a para veriyor? Powerboost gerçek sertifika basıyorsa neden ben gidip 600-700 TL'ye kaliteli PSU alıyorum?
MALZEME KALİTESİ MARKA İSMİ

RAMPAGE DARK GAMEPOWER GAMETECH POWERBOOST GAMEGARAJ PSULARI HEPSİ AYNI 1 İNİ ÖNERİP DİĞERİNİ ÖNERMİYORSUNUZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MALZEME KALİTESİ MARKA İSMİ

Alınmaması gereken PSU'lar tam liste:

-Gamepower

-Gamebooster

-Powerboost

-Everest

-Hadron

-Wozlo

-Elba

-Gametech

-Dark