❌İndirim Bitti! POWERCOLOR RED DEVIL RADEON RX 9070XT 32.999 TL

çok iyi fiyat ah keşke bir de beyaz olsaydın...

iyi fiyat stokta baya var

garantı cashback ıle 31750tl'ye geldi kart bize. suan baya mutluyuz vallahi. giris seviye urun parasina tepe seviye urun aldik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi fiyat stokta baya var
bu urunun stoklari gec acilmasina ragmen neredeyse yarisi bitmis. almaya niyeti olan cok dusunmesin bence.

5080le fi
garantı cashback ıle 31750tl'ye geldi kart bize. suan baya mutluyuz vallahi. giris seviye urun parasina tepe seviye urun aldik.

bu urunun stoklari gec acilmasina ragmen neredeyse yarisi bitmis. almaya niyeti olan cok dusunmesin bence.
hocam ben bir tek 750 alabildim diğer 500ü nereden aldın

Almak istiyorum da taksit yok :D

Garanti cashback nasıl oluyor hocam

Almak istiyorum da taksit yok :D
ya evet aslinda garanti kartlara pesin fiyatina 3 taksit yaziyor sitenin ana sayfasinda ama bu urunde ben de yapamadim.

5080le fi

hocam ben bir tek 750 alabildim diğer 500ü nereden aldın
hocam bonusflash kampanya arama yerine incehesap yazin arayin. 2 kampanya da geliyor direkt. bir tanesi genel beyaz esya ve elektronik kampanyasi, 750tl veriyor. 500tl veren ise direkt sadece incehesap'in kampanyasi. arama yerine yazin cikar.

50K ya yaklaşık malzeme aldım sadece ekran kartı kaldı, bu incehesaptan 1 tane bile ürün alamadım maximum ile sadece parafa 3 taksit olması çok kötü neredeyse etrafımda kimsede bu kartları kullanan yok. Bu ekran kartını almak istiyorum lakin taksit olmadığı için alamıyorum, artık hepsiburadayı beklicez biraz fiyatların düşmesini

Geri