PROGRAMLAMA DILLERI

algorıtmayı normal matematık dersı olarakmı almalıyım
Önce sayı sistemlerini öğrenin. Binary, Decimal, Hexadecimal vb. daha sonra algoritmaları öğrenin ve tasarlamaya çalışın. Bir çözümlü örnek bulun ve sorunun algoritmasını kağıda yazmaya çalışın. İşi kavradıktan sonra akış şemalarını öğrenin. Sonra programlama diline geçebilirsiniz.

bende çok başlamak ıstedım ama neye baslıyacagımı bılmedıgım ıcın baslayamadım matematık ne kadar gereklı bu programlama ıcın
Matematik çok lazım değil ama matematiğin altında yatan sayısal mantık gerçekten lazım.

Şuan hile ürettiğim için para kazanıyorum :D
Aslında yazılım öğrenebilmek bir nimettir. Onu yapmayı düşümmüyor da değildim ancak çoğu kişi hakkıyla oyun yapıp para kazanmak istiyor ve maalesef çoğu kişi öğrenemiyor. Eğer bana Allah tarafından böyle bir nimet verilmişse gidip başkalarının emek verip yaptığı oyundan "otlanarak" para kazanmak gerçekten büyük bir hiledir. Asıl hile yazılım değil, onu yapmaktır.

Tabii ki bu işi uzman olarak yapıyorsan burada söylediğim cümlelerden etkilenceğini sanmıyorum. Belki başkası görür de vazgeçer.

Aslında yazılım öğrenebilmek bir nimettir. Onu yapmayı düşümmüyor da değildim ancak çoğu kişi hakkıyla oyun yapıp para kazanmak istiyor ve maalesef çoğu kişi öğrenemiyor. Eğer bana Allah tarafından böyle bir nimet verilmişse gidip başkalarının emek verip yaptığı oyundan "otlanarak" para kazanmak gerçekten büyük bir hiledir. Asıl hile yazılım değil, onu yapmaktır.

Tabii ki bu işi uzman olarak yapıyorsan burada söylediğim cümlelerden etkilenceğini sanmıyorum. Belki başkası görür de vazgeçer.
Bence hile üretmek kötü bir şey değil. Türkiye'nin bizim devletimizin bize ihtiyacı var.. Ben cs go alanında hile üretmeyi ve satmayı tercih ediyorum. Kimisi lol de kimisi bir amerikan siteyi hacklemede kullanıyor. Bilgisayarın a sını bile bilen varsa yazılım öğrenmeli,hile üretmeli ve yabancı sitelere karşı operasyon düzenlemeli. Herkesin görüşün farklı iyi günler :)

Youtubedan c++ dersleriyle başlayabilirsin.Altyapı oluşturup istediğin alana yönelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,083
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri