Neler Yeni

PROGRAMLAMA DILLERI

Toroslu

80+ Bronze
algorıtmayı normal matematık dersı olarakmı almalıyım
Önce sayı sistemlerini öğrenin. Binary, Decimal, Hexadecimal vb. daha sonra algoritmaları öğrenin ve tasarlamaya çalışın. Bir çözümlü örnek bulun ve sorunun algoritmasını kağıda yazmaya çalışın. İşi kavradıktan sonra akış şemalarını öğrenin. Sonra programlama diline geçebilirsiniz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
bende çok başlamak ıstedım ama neye baslıyacagımı bılmedıgım ıcın baslayamadım matematık ne kadar gereklı bu programlama ıcın
Matematik çok lazım değil ama matematiğin altında yatan sayısal mantık gerçekten lazım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Şuan hile ürettiğim için para kazanıyorum :D
Aslında yazılım öğrenebilmek bir nimettir. Onu yapmayı düşümmüyor da değildim ancak çoğu kişi hakkıyla oyun yapıp para kazanmak istiyor ve maalesef çoğu kişi öğrenemiyor. Eğer bana Allah tarafından böyle bir nimet verilmişse gidip başkalarının emek verip yaptığı oyundan "otlanarak" para kazanmak gerçekten büyük bir hiledir. Asıl hile yazılım değil, onu yapmaktır.

Tabii ki bu işi uzman olarak yapıyorsan burada söylediğim cümlelerden etkilenceğini sanmıyorum. Belki başkası görür de vazgeçer.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Aslında yazılım öğrenebilmek bir nimettir. Onu yapmayı düşümmüyor da değildim ancak çoğu kişi hakkıyla oyun yapıp para kazanmak istiyor ve maalesef çoğu kişi öğrenemiyor. Eğer bana Allah tarafından böyle bir nimet verilmişse gidip başkalarının emek verip yaptığı oyundan "otlanarak" para kazanmak gerçekten büyük bir hiledir. Asıl hile yazılım değil, onu yapmaktır.

Tabii ki bu işi uzman olarak yapıyorsan burada söylediğim cümlelerden etkilenceğini sanmıyorum. Belki başkası görür de vazgeçer.
Bence hile üretmek kötü bir şey değil. Türkiye'nin bizim devletimizin bize ihtiyacı var.. Ben cs go alanında hile üretmeyi ve satmayı tercih ediyorum. Kimisi lol de kimisi bir amerikan siteyi hacklemede kullanıyor. Bilgisayarın a sını bile bilen varsa yazılım öğrenmeli,hile üretmeli ve yabancı sitelere karşı operasyon düzenlemeli. Herkesin görüşün farklı iyi günler :)

dzuth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre Şişman
Youtubedan c++ dersleriyle başlayabilirsin.Altyapı oluşturup istediğin alana yönelirsin.

Xkarea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammed enes yalçın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,999