Neler Yeni

Protein tozu zararlımı

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
spora başlıcam hediye gelen Hardline whey 3 matrix protein tozu var (4000gr) bana ne gibi katkısı olur ne gibi zararı olur genelde göğüs ve karın çalışıcam

TheDownYT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız Öztürk
Bildiğim kadarıyla günlük protein açığını kapatmak içinse zararı pek olmaz, ama eğer günde aldığın proteinden çok toz kullanırsan zarar verir.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla günlük protein açığını kapatmak içinse zararı pek olmaz, ama eğer günde aldığın proteinden çok toz kullanırsan zarar verir.
ne gibi zararlar veriri

Rulep

80+ Gold
işlenmiş bir gıda olduğu için her türlü zararı olacağını düşünüyorum az veya çok
bence doğal yollardan protein almaya bak

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2mApoo

80+ Silver
ne gibi zararlar veriri
Kararında kullanırsan zararı yok. Zaten amacı günlük protein ihtiyacını tamamlamak.
Gayet kullanışlı bi ürün bence . 50gr protein almak için yediğin yiyeceklerin hacmi ile protein tozu ile alacağın 50gr protein shakesini hacmi ile aralarında büyük fark var.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
spora başlıcam hediye gelen Hardline whey 3 matrix protein tozu var (4000gr) bana ne gibi katkısı olur ne gibi zararı olur genelde göğüs ve karın çalışıcam
Günlük alman gereken dozlarda alırsan zararı yok. İlaç değil bu ek besin ve peynir altı suyundan yapılıyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
işlenmiş bir gıda olduğu için her türlü zararı olacağını düşünüyorum az veya çok
bence doğal yollardan protein almaya bak
Günlük yediğimiz abur cubur fast foodlardan zararlı olacak değil ya ki zaten içeriği peynir altı suyu

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Protein tozu zararlı değildir.Bildiğin peynir üretilirken artık madde olan peynir altı suyunun içindeki proteinin alınmasıyla elde edili.Aroma falan eklenip satılır.Yüksek miktar protein böbreklere ve karaciğere zarar verir.Ancak 1-2 porsiyon protein tozu içmeyle zarar görmezsin.Kilon x 1.5 gram protein alırsan günlük gayet yeterli.Bunun zaten 20-30 gramını protein tozundan alırsın.Kalanı et süt peynir tavuk vs. Su tüketimini de artır günde en azından 2-3 litre iç.

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
spora yeni başladıysanız pek önerilmiyor ancak bir öğünde almanız gereken protein miktarını karşılar kutunun üzerinde yazan miktara göre kullanırsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
protein tozları normalde alacağın proteini daha rahat almanı sağlar yani 3 tane karışık ızgara gömmek yerine 1 tane shake yaparsın daha hızlı ve kolay şekilde protein alırsın olayı tamamen bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

destekleyici besindir yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,362
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom