Neler Yeni

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
hocam insan bedeni biyerden sonra tavuktan sıkılmazmı
bu sporun genel tanımı bu aslında irade ve süreklilik spor salonuna gidiyorum 7/8 yılı aşkındır aynı hareketleri yapıyorum nerdeyse :D
birde pahalı gerçekten arkadaşlarımız ne yapsın tavuk en iyisi şuan fp olarak

Gurkanpiro

80+ Gold
bu sporun genel tanımı bu aslında irade ve süreklilik spor salonuna gidiyorum 7/8 yılı aşkındır aynı hareketleri yapıyorum nerdeyse :D
birde pahalı gerçekten arkadaşlarımız ne yapsın tavuk en iyisi şuan fp olarak
anlıyorum ama sıkılabılcegını soyledım sabır ısı

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
Benim sıkılmıyor ama günlerimin çoğunu yurtta geçireceğim için ve dışardan alacağım 30 gram proteinli bir yemek bile 180tl(soygun) olduğu için bende protein tozuna başlacağım

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
Ben fiyat karşılaştırması yapmıştım 100gr hiq protein aşağı yukarı 100tl 80 gram protein 100tlye alacağın hadi yarım kilo diyelim tavukta 150 gram protein var
Bir günde yarım kilo tavuk fazla gelmez mi hocam? Protein tozunun amacı zaten gündelik protein ihtiyacının tamamını karşılamak değil eksiğini kolay bir şekilde tamamlamak. Böyle bir karşılaştırma saçma geliyor.

Saçma olmuş biraz. Protein tozu tabii ki daha ucuza geliyor. Tüketimi kolay. Ama max şekilde gıdadan almaya bakmak lazım. Normal bir insan her gün 500 gram tavuk yiyemez. Yese bile anabolik evredeki 80 kilo birinin ihtiyacını karşılamaz. Zaten 500 gram günlük tavuk sizi mahveder. 25 yaşında jinokomastinizle ya knk ben plaj sevmiyorum diye gezersiniz.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Selim
beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
Protein tozu zararlı değildir ve bir sihirli tozda değildir kendisi gıda tavsiyesi olarak geçer ve doktorlar da bazı hastalara önerir 👍 ama bir gerçek var saf suyun kalitesiz olanı bile insana zararlıdır bu yüzden protein tozunu Instagram sponsor ünlülerin söylediği markalardan değil global olan kaliteli markaları tercih ediniz 👍 sporcular genelde whey olanını tercih eder yani peynir altı suyundan üretilen olanını asla soya ve bezelye proteini olanını tercih etmeyin ayrıca aşırı prof yarışmaci değilsen et proteinli olanını da gereksizdir. Marka olarak bigjoy optimun ya da hardline tercih edebilirsiniz şunu da unutma asla merdiven altı yerlerden almayın örneğin spor salonlarından 👍

Gurkanpiro

80+ Gold
Saçma olmuş biraz. Protein tozu tabii ki daha ucuza geliyor. Tüketimi kolay. Ama max şekilde gıdadan almaya bakmak lazım. Normal bir insan her gün 500 gram tavuk yiyemez. Yese bile anabolik evredeki 80 kilo birinin ihtiyacını karşılamaz. Zaten 500 gram günlük tavuk sizi mahveder. 25 yaşında jinokomastinizle ya knk ben plaj sevmiyorum diye gezersiniz.
anlıyorum zaten sureklı tavuk sıkar

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Musa Topçu
Bir günde yarım kilo tavuk fazla gelmez mi hocam? Protein tozunun amacı zaten gündelik protein ihtiyacının tamamını karşılamak değil eksiğini kolay bir şekilde tamamlamak. Böyle bir karşılaştırma saçma geliyor.
Yarım kiloyu daha az miktarda satmazlar diye söyledim 200 gram yeter de artar

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Selim
Dostum 500gr tavuk yemek sporcular için zaten normal bir şey ki bende prof olmadığım halde yiyorum et balık tavuk öğünlere bölerek ayrıca bir kişinin günlük ihtiyacı olan protein miktarı değişiyor 120k olan biri 240gr protein alacak kaçarı yok onun için de 1kg et yemesi lazım oda zor

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yusuf karahanlı
Protein tozu zararlı değildir ve bir sihirli tozda değildir kendisi gıda tavsiyesi olarak geçer ve doktorlar da bazı hastalara önerir 👍 ama bir gerçek var saf suyun kalitesiz olanı bile insana zararlıdır bu yüzden protein tozunu Instagram sponsor ünlülerin söylediği markalardan değil global olan kaliteli markaları tercih ediniz 👍 sporcular genelde whey olanını tercih eder yani peynir altı suyundan üretilen olanını asla soya ve bezelye proteini olanını tercih etmeyin ayrıca aşırı prof yarışmaci değilsen et proteinli olanını da gereksizdir. Marka olarak bigjoy optimun ya da hardline tercih edebilirsiniz şunu da unutma asla merdiven altı yerlerden almayın örneğin spor salonlarından 👍
sağolun hocam eyw

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Günde 1-2 ölçek tozdan yanı ortalama 20-50gr arası proteını tozdan almakta herhangi bir sorun yok. Gidip her öğünde içmediğin sürece bir sorun yaşanmaz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Selim
sağolun hocam eyw
Ayrıca bunu öğünlerle destekleyin ve bir insan kısa sürede ortalama 40gr protein dindirir ve bir iki saat beklemen gerekiyor bu yüzden tüm proteini bir anda alırsan vücut sindiremez ve çöpe gider bu yüzden öğünlere bölün protein alımını.

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yusuf karahanlı
Ayrıca bunu öğünlerle destekleyin ve bir insan kısa sürede ortalama 40gr protein dindirir ve bir iki saat beklemen gerekiyor bu yüzden tüm proteini bir anda alırsan vücut sindiremez ve çöpe gider bu yüzden öğünlere bölün protein alımını.
hocam benim boyum 1.89 kilom 84 kaç gr proteine ihtiyacım olur

Top Bottom