Kayra Onat
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Ps3 ' ümü satıp ikinci elden ps4 veya xbox one s veya başka bir konsol alınır mı? bütçemi yükselteceğim tabii
Ps4 alınır 2000 TL civarında slim bulabilirsiniz.Ps3 ' ümü satıp ikinci elden ps4 veya xbox one s veya başka bir konsol alınır mı? bütçemi yükselteceğim tabii
ps3 ü kaç tl ye satabilirim?Ps4 alınır 2000 TL civarında slim bulabilirsiniz.
Özellikleri nasıl @isikt11ps3 ü kaç TL ye satabilirim?
800 900 TL eder oyunları var ve temiz ise.ps3 ü kaç TL ye satabilirim?
700 800' e gider diye düşünüyorum. Bu arada hayırlı olsun şimdiden.oyun yok ve cihaz şu an kırık ama satacağım zaman orjinale çevirebilirim
ne için hayırlı olsun?700 800' e gider diye düşünüyorum. Bu arada hayırlı olsun şimdiden.
Umarım alacağınız konsoldan mutlu olursunuz demek istedim. Ayrıca bütçenizi arttırabilirseniz 2. el Xbox Series S daha iyi olur diye düşünüyorum.ne için hayırlı olsun?
pes 21 i oynatan hangisiUmarım alacağınız konsoldan mutlu olursunuz demek istedim. Ayrıca bütçenizi arttırabilirseniz 2. el Xbox Series S daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hem Xbox Series S' de hemde Playstation 4' de o oyun var diye biliyorum.pes 21 i oynatan hangisi
hangisinde yeni çıkan oyunları oynatırHem Xbox Series S' de hemde Playstation 4' de o oyun var diye biliyorum.