Neler Yeni

Ps4 Almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Haktan Vurmaz
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Merhaba ben güzel bir 3060 lı sistem almayı düşünüyorum televizyonda alıp pc yi tv ye bağladıktan sonra koldan oyunlar oynayabilirmiyim oynayamassam ps4 ve pc alcam gibi gözüküyor ozm da pek fazla fiyat artışı olur pes gibi veya hikaye bazlı oyunları kolla oynamak istiyorum nasıl bir şey yapayım yardımcı olursanız sevinirim .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Merhaba ben güzel bir 3060 lı sistem almayı düşünüyorum televizyonda alıp pc yi tv ye bağladıktan sonra koldan oyunlar oynayabilirmiyim oynayamassam ps4 ve pc alcam gibi gözüküyor ozm da pek fazla fiyat artışı olur pes gibi veya hikaye bazlı oyunları kolla oynamak istiyorum nasıl bir şey yapayım yardımcı olursanız sevinirim .
kolu bağlayabilirsin diye biliyorum

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ps 4 ile 3060 lı pc fiyatı aynı değil ki?
3060 lı pc fiyatına rahat ps5 bulursun.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Haktan Vurmaz
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc kesin alıcam tv ye bağlayabilirmiyim kasma yaşanırmı görüntü aktarırken ondan korkuyorum

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,066