PS4 Pro mu Nintendo Switch mi?

Nintendonun oyunları 60-70 dolardan satılıyor. 1. oyun konsolu olacak güçte kesinlikle değil. 2.hatta 3. oyun aracı olmalı. Pc ve ps varsa 3. olarak almak en mantıklısı. Oyunları aşırı pahalı. Kendi oyunları 60-70 dolardan satılıyor. 3rd party oyunlar da, steamde 10 dolarsa burada 20 dolar. Steamde 20 dolarda burada 35-40 dolar. Yani zorunda kalma konsolu değil, bu da kenarda dursun konsolu.

Nintendonun oyunları 60-70 dolardan satılıyor. 1. oyun konsolu olacak güçte kesinlikle değil. 2.hatta 3. oyun aracı olmalı. Pc ve ps varsa 3. olarak almak en mantıklısı. Oyunları aşırı pahalı. Kendi oyunları 60-70 dolardan satılıyor. 3rd party oyunlar da, steamde 10 dolarsa burada 20 dolar. Steamde 20 dolarda burada 35-40 dolar. Yani zorunda kalma konsolu değil, bu da kenarda dursun konsolu.
Hocam teşekkürler bilgilendirme için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi ilanda yanında 6-7 oyun veriyor

Süper Smash Bros
Mario Odyssey
Nintendo Sports gibi

Arkadaşlar ps4 promu satıp üstüne ekleyip ikinci el Nintendo Switch almak mantıklı mı? Nintendo Switch istiyorum bide ps4 pro konsolum kasıyor GTA 5 de felan
Kanka ps5 slim alacaksın galiba, o zaman ps4 Pro ya gerek yok satabilirsin. Ancak Nintendo da seçim yapman lazım. Normal switch veya switch lite İkisininde gücü aynı ancak lite olanın yanlardaki kollar çıkmıyor ve yanlış bilmiyorsam ekran daha küçük ve OLED değil, buda batarya konusunda daha iyi bir performans verir. Renk konusunda da hangi siteden veya mağazadan alacaksan seçebilirsin. Ancak şöyle bir sorun var. Belli başlı oyunlar var ve sınırlı sayıda. Mesela mario ne kadar süre oynayabilirsin çünkü aynı şey nede olsa. Ve oyunlar pahalı. Ayriyeten yakında switch 2 çıkacak ve benim anlattığım bu switchlere artık ne kadar süre oyun çıkar bilemeyiz. Çünkü switch 2 ile muhtemelen grafik kalitesi artacaktır ve şuanki switchlerin donanımı çöp olduğu için ne kadar daha desteklerler bilemeyiz eski konsollar nede olsa. Ona göre seçim yapsan iyi olur

Hocam renkleri nasıl seciyielar
Neyin rengini hocam? Konsolun kendi rengi ise sürüme göre değişiyor. İleride kaplama yaptırıp istediğin desen ve renge ulaşabilirsin.
Online oynamak istemiyorsan kırdırabilirsin. 1-2 oyun parasına çok rahat kırdıran yerler var. v1 sürümün bazıları yazılım ile kırılıyor ama diğerlerine çip taktırman lazım. Overclock veya undervolt gibi imkanlar sunuyor. fps yükseltme android kurma gibi birçok olanak sağlıyor çip.

Neyin rengini hocam? Konsolun kendi rengi ise sürüme göre değişiyor. İleride kaplama yaptırıp istediğin desen ve renge ulaşabilirsin.
Online oynamak istemiyorsan kırdırabilirsin. 1-2 oyun parasına çok rahat kırdıran yerler var. v1 sürümün bazıları yazılım ile kırılıyor ama diğerlerine çip taktırman lazım. Overclock veya undervolt gibi imkanlar sunuyor. fps yükseltme android kurma gibi birçok olanak sağlıyor çip.
Yandaki kumandaları

Fortnite ve rocket League oynatıyor mu hocam oynatıyorsa alcam

Hangi sürüm? Sorunu var mı aparatları tam mi?
Herşeyi tam sürüm bilmiyorum bide yuvarlak bişey var yanında da

Adını sormadım

Ne olduğunu da anlamadım

swich degilde kaçak swich 2 ler geldiginde onu al bari en azından güncel ürün olsun
switch 2'lerde crackleme vs tespit edilince cihazı kapatacaklar gibi bir muhabbet var o yüzden baya tepki topladı. Özellikle switch oyunları oynamak istiyosan switch al, ilkini al bana soracak olursan. Ha yok genel oyunları da oynamak istiyosan microsoft ps ve pc artık exclusive oyun yapmayacağını söyledi hepsini her yerde oynayabileceksin o yüzden bu üçlü daha karlı.

Geri