Neler Yeni

Ps4 slim vs Xbox series s carbon

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
En ucuz yıllık 1400 lira ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllık PS+ üyeliği neredeyse aylık gamepass ile aynı. diyorsanuz 1400 lira gamepass 200 nasıl eşit oluyorlar
220x12 yap gamepass fiyatı çıkıcak sana bunuda ps plus deluxenin fiyatından çıkar aradaki farkı görürsün yıllıkta

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
o konuda hem fikiriz lakin işte bütçe ayrıca şu ithal durumu nedir ps5 te sony tr den çekildi lakin ofisleri hala duruyor şu garanti durumu nedir birde cihaz kırmam beklerım oyun alırım en kötü xbox alırım diyorum ama 2.el riskli.
İthal demek=Garantisi yok demek. Hani esnaftan telefon alınca garantisi benim kardeşim der ya, bu da o mantık. Sony Garantisine gelicek olursak, Sony hala hizmet veriyor benim bildiğim. Ayrıca yurtdışından getirilmiş fakat "Sony Eurasia" garantili cihazlar oluyor. Garantisi 1 sene oluyor, bildiğimiz Sony garantili oluyor.

Existentia

80+ Silver
220x12 yap gamepass fiyatı çıkıcak sana bunuda ps plus deluxenin fiyatından çıkar aradaki farkı görürsün yıllıkta
En baştan Türkçe yazabilse sorun kalmayacaktı Yıllık PS plus alınca aylığı gamepass'le aynı fiyata denk geliyor yazması lazımdı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
PS oyunlarına özel ilgin yoksa Series S. Onun dışında bütçe çıkıp PS5 almak en mantıklısı bence

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Kesinlikle Xbox Series X|S çöplerini almayı bile düşünme PS5 alacak kadar bütçen yok ise benim size önerim PS4 Slim almanız olur Xbox Series X|S çöplerini almaktan çok daha mantıklı PS4 şu an PlayStation ekosistemine giriş konsolu PS Plus Deluxe üyelik sistemi var kütüphanesinde 700'den fazla kaliteli oyunlar oynuyorsun PlayStaton'ın yaptığı nerdeyse tüm özel oyunlarda dahil + her ay üç tane ayrı verdiği kaliteli oyunlarda cabası ve PS4'den PS5'e geçince de kütüphanen kupaların kayıt dosyaların kısaca her şeyin ile kaldığın yerden devam ediyorsun.

Bu arada Xbox konsollarının 2. el piyasası da ölü konsolu alırsın elinde kalır çoğu Xbox alan kişi satamıyor ellerinde patladı konsol Xbox Series S 2. el piyasası PS4 Fat Mat kasa ile aynı Xbox Series X 2. el piyasası PS4 Pro ile aynı.

Bu konumu da kesinlikle oku neden Xbox Series X|S çöplerinin alınmaması gerektiğini daha detaylı anlarsın.
Hocam yazıyı okudum bu kadar kötü olduğunu bilmiyordun lakin insanlar 200 tane oyun veriyor diye seviyorlardı birde en kötü üyelikte hangi oyunu veriyorlar.

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Alinmassan, ya da alına da bilirsin dostum, okuduğunu anlamada problemin mi var?

PS+ Deluxe yıllık 2340 TL aya vurunca 200 TL falan oluyor. Game Paşa aylik 209 TL. Neredeyse aynı fiyat, ve PS+ daha iyi şeyler sunuyor.
Game pass 12 aylık ultimate 1000 TL'ye alınıyor hocam

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
3 kere arka arkaya 1 yıllık ea play alıyorsun, sonra 1 aylık game pass ultimate alıyorsun bu kadar hocam. 1 yıllık oluyor game pass ultimate’in
Ea play dolar ile oldu yalnız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,942
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom