Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Ps4 için türkçe oyunlar önerebilir misiniz? ? çok iyi oyunlar olmasına gerek yok.
Daha yeni başladım ama çok beğenemedim desem linç yermiyimEğer hâlâ oynamadısan indirimdeyken God of War, şuanda 99 TL kendileri.
Horizon türkçe değil ama hikayeyi anlamadan oynasam keyifli olurmu ?Exclusive oyunların çoğu Türkçe diye biliyorum.The Last of Us Part I-II,Ghost of Tsushima,geçenlerde Horizon Zero Dawn bedava olmuştu ona bakabilirsin.Uncharted bakabilirsin.Souls seviyorsan Bloodborne da bakabilirsin.
Aynen öyleymiş şimdi fark ettim.Hikayesi öyle çok güzel değil aslında.Ortalama seviyede ingilizcen varsa bence oynayabilirsin.Hem oyun oynarken öğrenmiş de olursun.Horizon türkçe değil ama hikayeyi anlamadan oynasam keyifli olurmu ?
ratchet and clank ve uncharted serisi.Ps4 için türkçe oyunlar önerebilir misiniz? ? çok iyi oyunlar olmasına gerek yok.
Cyberpunk ps4 de varmıkiDays gone, cyberpunk 2077
Uncharted 4Ps4 için türkçe oyunlar önerebilir misiniz? ? çok iyi oyunlar olmasına gerek yok.
Sizi bulmuşken sorayım Tv de oyun oynarken alt yazılar ve normal bilgilendirici yazılar çok küçük napabilirim sence oyunda ayarlardan alt yazıyı büyütebiliyorum ama çok fark olmuyor diğer sorumda örnek vermek gerekirsek ratched and clank de ara sahne girdiğinde sol üstte kayıt durduruldu gibi bir şey yazıyor bu nasıl bir anlama geliyor.![]()
Türkçe dil desteği olan PS4 oyunları listesi!
İnternet üzerindeki oyun mağazalarında sıkça rastladığım şeylerden biri de insanımızın oyunlardaki Türkçe dil desteği arayışı. Bu uğurda ne serzenişler edildi, ne puanlar kırıldı. Ancak başta Sony olmak üzere bazı...www.psoyun.com
Buna ek olarak Cyberpunk 2077 de var.