PS5 Pro almalı mıyım

Mkw06

80+
Reaksiyon skoru
30
Evimdeki tv 50 hz 4k vestel, pro almak istiyorum ilerde belki tv yi değiştiririm diye, pro özelliklerini kullanamayacağım sanırım elimdeki tv ile, bir de pc monitörüm 180 hz 2k bu monitörde oynamak mı mantıklı yoksa tv ekranında mı, ikisininde özelliklerini yazdım

hiçbir ps pro su alınmazz

Evimdeki tv 50 hz 4k vestel, pro almak istiyorum ilerde belki tv yi değiştiririm diye, pro özelliklerini kullanamayacağım sanırım elimdeki tv ile, bir de pc monitörüm 180 hz 2k bu monitörde oynamak mı mantıklı yoksa tv ekranında mı, ikisininde özelliklerini yazdım
Şuan kullandığın tv için slim yeterli olur.Pro almaya gerek yok fikrimce,ps6 çıkmasına da çok kalmadı zaten.

aylık maaşınız 60k ise pro alabilrisiinz önemli olan almak degil yürütmek senelik aboneligi 6k

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ps5 hiç kullanmadım, yurtdışından dönerken 28,5k ya ps5 pro aldım. 2400 tl ye de black friday de delüx üyelik almıştım 6 Aydır aktif kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim. Dualsenseye biraz uyum sorunu yaşadım xbox kontrolcüsünden geçtiğim için.
VRR destekli yeni oyunlarda 2k ekran da kullanmanızı tavsiye ederim, diğer 60fps veren oyunlarda tv den kullanabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hiçbir ps pro su alınmazz
ps4 slim dijital sürüm
Şuan kullandığın tv için slim yeterli olur.Pro almaya gerek yok fikrimce,ps6 çıkmasına da çok kalmadı zaten.
Slim dijital versiyon almayı düşündüm aslında ilk, normal ps5 de kaç fps alırım belirttiğim tv ve pc monitörlerimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps5 hiç kullanmadım, yurtdışından dönerken 28,5k ya ps5 pro aldım. 6 Aydır aktif kullanıyorum hiç bir sıkıntı çekmedim. Dualsenseye biraz uyum sorunu yaşadım xbox kontrolcüsünden geçtiğim için.
VRR destekli yeni oyunlarda 2k ekran da kullanmanızı tavsiye ederim, diğer 60fps veren oyunlarda tv den kullanabilirsiniz.
Hangi ülkeden aldınız bende yurtdışından dönerken almayı planlıyorum

aylık maaşınız 60k ise pro alabilrisiinz önemli olan almak degil yürütmek senelik aboneligi 6k
aboneliği indirimli dönemde alırsa 3k olarak alabilir, insanların gözünü korkutmayın. Zaten Delüx'ün indirimsiz hali 4.5k gerek yok delüx almaya extra geyet yeterli

ps4 slim dijital sürüm

Slim dijital versiyon almayı düşündüm aslında ilk, normal ps5 de kaç fps alırım belirttiğim tv ve pc monitörlerimde

Sırbistan dan aldım, tax free almayı unutmayın

zaten bir oyunun 2000TL olduğunu düşünürsek pro versiyonu için çıkacak oyunların fiyatını sen düşün

aboneliği indirimli dönemde alırsa 3k olarak alabilir, insanların gözünü korkutmayın.
ne alaka dostum aboenligi ayrı kazık oyunları ayrı kazık 3k oyunlar her türlü cebine 60k girmeyen adam kullanacagı alet degil ps

ps4 slim dijital sürüm

4k da en fazla 60 alırsın(genellikle 40 lara düşüyor),2k da 60,1080p de 120 fps alabilirsin ortalama.Oyununa göre değişir tabi.

kısa bi dönem ps4pro kullandım en son ps plus üyeliği vardı, üyelik dediğiniz bu mudur ?
Evet o ps plus aboneliği değiştirildi sadece biraz hocam.3 farklı paket halinde satılıyor.Ozellikleri ve fiyatları farklı.

kısa bi dönem ps4pro kullandım en son ps plus üyeliği vardı, üyelik dediğiniz bu mudur ?
Evet ps pluss üyeliği indirimli dönemde %25-30 indirimle satılıyor. Şu anda 3645 tl olan versiyon 2900 a falan gelir indiirmli dönemde alındığında

ps4 slim dijital sürüm

Bende slim versiyonu Makedonya'dan aldım hocam temmuzda 15k gibi bir fiyata gelmişti tax free düşünce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri