Neler Yeni

PS5'e Gerek Var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Yavuz
SA Arkadaşlar Başlıkta Yazdığım Gibi PS5 Almayı Düşünüyorum elimde güzel bir pc var RTX 4070 ve Ryzen 5 7600X lü sisteme sahibim PC Olmasa Düşünmeden Alırım ama elimde ki PC PS5 den Çok daha güçlü zaten sizce PS5 Gerekli mi Biraz Exclusive Oyunlar İçin ki Zaten Artık 1 2 Sene sonra da Olsa PC'ye de Geliyorlar Biraz da Konsol'un PC'ye Göre oyun konusunda biraz daha artısı olduğu için Mesela GTA 6 Konsola Daha Önce Çıkıyor Kafam Karışık Sizce Ne yapayım elimde 20-25k para var siz olsanız ne yapardınız

sabanozsu

80+
SA Arkadaşlar Başlıkta Yazdığım Gibi PS5 Almayı Düşünüyorum elimde güzel bir pc var RTX 4070 ve Ryzen 5 7600X lü sisteme sahibim PC Olmasa Düşünmeden Alırım ama elimde ki PC PS5 den Çok daha güçlü zaten sizce PS5 Gerekli mi Biraz Exclusive Oyunlar İçin ki Zaten Artık 1 2 Sene sonra da Olsa PC'ye de Geliyorlar Biraz da Konsol'un PC'ye Göre oyun konusunda biraz daha artısı olduğu için Mesela GTA 6 Konsola Daha Önce Çıkıyor Kafam Karışık Sizce Ne yapayım elimde 20-25k para var siz olsanız ne yapardınız
Yani ben olsam alırdım dursun kenarda arkadaşlarla aileyle veya kendim oyun oynarım zarar gelmez benim fikrimce zarar gelmez almaktan zaten 20-25 k ya ne alabilirsinki pcye parça desen onada gerek yok canavar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Ben olsam alırdım bazen sadece uzanıp oyun oynamak istiyor insan tv karşısında bende olmadığı için bi tane xbox kol aldım pcyi hdmi ile tv ye bağlıyorum xbox koluda bluetooth ile kullanıyorum. Yatarak oynamak harika bişey

asko56

80+ Silver
ben olsam almazdım pc me yatırım yapardım ps5 en kötü 20 bin tl birde ps5 aldın cihaz depolaması az 2 tb ssd alman lazım aboneligi 2750 tl senelik zaten ps5 i kontagını açman 30 binden başlıyor 4070 inin sat 20 bine 30 bini ekle 4070ti süper+7800x3d işlemci çekerdim al çok daha başarılı bri yatırım olur

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Bence o pste oynayan arkadaşın yoksa, exclusive oyunlarına erken erişmeye çok takılmıyorsan ve online oynamak için para vermeye razı değilsen alma. Yıllardır ps kullanıcısıyım. Bu ekosisteme oyunları pcye getirmeyle, online oynamak için verilen ücretleri arttırmayla çok zarar verdiler. Ben ucuzken (6000 TL) alabildim. Şu an değmeyeceğini düşünüyorum. GTA 6 konusuna gelirsek de bence kirala 2dk hesap aç oradan al oyunu ve oyna geri yolla bitsin.

Arkadaşlarımın hepsini pcye gelmeye zorladım. Kendim ve arkadaşlarım için aldığım en iyi karar oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam almazdım pc me yatırım yapardım ps5 en kötü 20 bin TL birde ps5 aldın cihaz depolaması az 2 tb ssd alman lazım aboneligi 2750 TL senelik zaten ps5 i kontagını açman 30 binden başlıyor 4070 inin sat 20 bine 30 bini ekle 4070ti süper+7800x3d işlemci çekerdim al çok daha başarılı bri yatırım olur
şuan pc'ye upgrade e gerek yok gibi yoksa dediğini yapmak mantıklı ama 3 4 sene belki fazlası var götürür rahat sistem beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence o pste oynayan arkadaşın yoksa, exclusive oyunlarına erken erişmeye çok takılmıyorsan ve online oynamak için para vermeye razı değilsen alma. Yıllardır ps kullanıcısıyım. Bu ekosisteme oyunları pcye getirmeyle, online oynamak için verilen ücretleri arttırmayla çok zarar verdiler. Ben ucuzken (6000 TL) alabildim. Şu an değmeyeceğini düşünüyorum. GTA 6 konusuna gelirsek de bence kirala 2dk hesap aç oradan al oyunu ve oyna geri yolla bitsin.

Arkadaşlarımın hepsini pcye gelmeye zorladım. Kendim ve arkadaşlarım için aldığım en iyi karar oldu.
zaten beni de düşündüren bunlar dediğin gibi eskiden Playstation'un önemi vardı sadece exclusive oyunlar için bile alınıp geçilebilirdi

Ben olsam alırdım bazen sadece uzanıp oyun oynamak istiyor insan tv karşısında bende olmadığı için bi tane xbox kol aldım pcyi hdmi ile tv ye bağlıyorum xbox koluda bluetooth ile kullanıyorum. Yatarak oynamak harika bişey
o da var tabi akşam eve geldiğinde uzanıp oynamak daha güzel oluyor ama zaten ps de pc ye cıkmamış oyunlar hariç çoğu oyuna sahibim aldığımda da malum bi oyun da 1k üstünde olunca düşündürüyor insanı

asko56

80+ Silver
şuan pc'ye upgrade e gerek yok gibi yoksa dediğini yapmak mantıklı ama 3 4 sene belki fazlası var götürür rahat sistem beni

zaten beni de düşündüren bunlar dediğin gibi eskiden Playstation'un önemi vardı sadece exclusive oyunlar için bile alınıp geçilebilirdi

o da var tabi akşam eve geldiğinde uzanıp oynamak daha güzel oluyor ama zaten ps de pc ye cıkmamış oyunlar hariç çoğu oyuna sahibim aldığımda da malum bi oyun da 1k üstünde olunca düşündürüyor insanı
bence 4k gaming e yatırım yap dedigimi yap işlemci degiştirmesen bile ekran kartını 4080 süper e çek 4k 144hz monitöre terfi et daha saglıklı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
rtx 4070 varken gereksiz kalır.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Baran Kut
Ben yine de GTA6'nın feci konsol sattıracağını düşünüyorum. Öyle kiralama işleri ile vs uğraşmam ben deli gibi oynarım o oyunu diyorsan şimdiden al oynayıp hevesini attıktan sonra satarsın zaten ülkede değerlenmeyen ürün yok her şey değerleniyor.

HDogus

80+ Bronze
Alınmaz hocam PS’ye özel kaç tane oyun varda o kadar paraya değsin? İlla arkadaşlarla veya yatarak oynamak istiyorsan al iki tane xbox kolu bak keyfine.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben yine de GTA6'nın feci konsol sattıracağını düşünüyorum. Öyle kiralama işleri ile vs uğraşmam ben deli gibi oynarım o oyunu diyorsan şimdiden al oynayıp hevesini attıktan sonra satarsın zaten ülkede değerlenmeyen ürün yok her şey değerleniyor.
Aynı şeyi düşünüyorum ve GTA 6 Limited Edition temalı konsolların üretimleri standart sürümlerinden bile fazla olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,797
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17