Fiyat çok iyi. A sınıf bir PSU. Düşünmeden alın.
12 Eylül 2025 Tarihinde Stoklarda!! (Ön Siparişe Özel Fiyat)
elinizdeki power leri güclendirmek yerine neden sıfır alıyorsunuzBu fiyatta alternatifi yok. Alın geçin.
O olay hem riskli, hem de mevcut PCB tasarımını değiştiremezsiniz. Grup regülasyon veya çin malı kapasitörler varsa, bunları bir nebze iyileştirebilirsiniz, fakat tasarımdan dolayı illa ki bir yerde tıkanırsınız. Örneğin double forward varsa, bunu gidip LCC’ye çeviremezsiniz. Aynı şeyler değil. Hadi diyelim onu yaptınız. Hangi parçanın nasıl seçileceğine nasıl karar vereceksiniz? Tek bir bulk kondansatör bile rastgele seçilmez. ESR, sıcaklık dayanımı, kapasitans değeri, çalışma gerilimi, dalgalanma akımı (ripple current rating) gibi onlarca parametre var. Bunları seçseniz bile doğru çalışıp çalışmayacağını bilemezsiniz. Ayrıca yaptığınız güncellemenin çalışıp çalışmadığınıda anlamanız pek mümkün değil. Kimsenin evinde osiloskop olacağını sanmıyorum. Bir bakmışsınız ripple değerleri tavan yapmış ama haberiniz yok. Sonra neden anakart veya herhangi bir bileşen hemen arızalandı.elinizdeki power leri güclendirmek yerine neden sıfır alıyorsunuz
Bu güç kaynağını kullanacağın sistem 50k dan aşağı olmayacak tahminen 3-5 bin vermek varken yada elindekini satıp üzerine az daha koyup almak varken neden böyle çılgınca işlerle uğraşsın millet .elinizdeki power leri güclendirmek yerine neden sıfır alıyorsunuz
Harbiden 4.5K ya düşmüş A sınıf PSU. Daha nesini güçlendireceğiz bunlar nasıl kafalarBu güç kaynağını kullanacağın sistem 50k dan aşağı olmayacak tahminen 3-5 bin vermek varken yada elindekini satıp üzerine az daha koyup almak varken neden böyle çılgınca işlerle uğraşsın millet .
Hocam satıcı güvenilir mi ?
Fiyat çok iyi. A sınıf bir PSU. Düşünmeden alın.
12 Eylül 2025 Tarihinde Stoklarda!! (Ön Siparişe Özel Fiyat)
Güvenilir.Hocam satıcı güvenilir mi ?
Ortalama üstü bir render sisteminde piyasada bu f/p de başka ürün yoksa almak istiyorum yorumunuz nedir arkadaşlar
yorumunuz nedir arkadaşlar
Bunu da düşünebilirsin ama konudaki psu da güzel https://www.gaming.gen.tr/urun/5786...i-ert1350ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/Ortalama üstü bir render sisteminde piyasada bu f/p de başka ürün yoksa almak istiyorum yorumunuz nedir arkadaşlar
Delta 1000W ne oldu?O fiyatta başka o kalitede bir model yok.