Rampage drop alınır mı

Uygunsuz dil
Ben fanboy değilim, hangi marka fiyatına göre en iyi ve kaliteli ürünü yaptıysa onu öneririm.
Senin gibi beyin yoksunu çocuklar da fanboy der anca.
Bu durumda sende JD fanboyusun ?
bana bir daha hakaret ederse annesini uykusundan uyandıracağım şahitsiniz arkadaşlar

Kendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
Hepsiburada ilk siparişe özel 50 tl'lik indirim ile 350 liraya drop plus öneririm.

Hepsiburada ilk siparişe özel 50 TL'lik indirim ile 350 liraya drop plus öneririm.
İndirim vermiyor bana

Kendime bi kulaklık arıyorum 300 TL bandında max 300 TL drop için geçerli değil güzel bi kulaklık tavsiyeniz olursa onada ,50 TL daha ekleyebiliirm
Rampage Drop Plus al direk düzünü alma mikrofon sıkıntısı yaşayanlar vardı.Drop plusun rakibi cloud 2 olarak söyleniyor tam bir f/p ürünü o bütçeye alabileceğin en en iyi kulaklık.Hepsiburada indirimile 350tl ye geliyor.

Ben fanboy değilim, hangi marka fiyatına göre en iyi ve kaliteli ürünü yaptıysa onu öneririm.
Senin gibi beyin yoksunu çocuklar da fanboy der anca.
Bu durumda sende JD fanboyusun ?
şuan jd kullanmıyorum steelseries kullanıyorum arkadaşın bütçesine göre jd önerdim :d

Rampage Drop Plus al direk düzünü alma mikrofon sıkıntısı yaşayanlar vardı.Drop plusun rakibi cloud 2 olarak söyleniyor tam bir f/p ürünü o bütçeye alabileceğin en en iyi kulaklık.Hepsiburada indirimile 350tl ye geliyor.
Kanka bana indirim vermiyor

bana bir daha hakaret ederse annesini uykusundan uyandıracağım şahitsiniz arkadaşlar
Benim dediklerim hakaret değil ama seninki çok ağır bir hakaret ki forum kuralları olmasa sana ağzının payını verirdim.

şuan jd kullanmıyorum steelseries kullanıyorum arkadaşın bütçesine göre jd önerdim :d
Ee ne fark var yüksek marka kullanıyorsun diye düşük markalara kötü diyorsun

Geri