Neler Yeni

🔥İndirim Rampage KB-R17 Raptor 695 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,941
İsim
Diyarhan
700 liraya mı? Yurt dışı vs bakmayacaksın bu yurt içi ürünü ve garantili. Gidip Banggood gibi yerlerle kıyaslamayacaksın.
Yurtiçindeki yerel firma yurtdışından vergi ve bir dünya ek ücret ile getirdiğimiz üründen pahalıya satıyor. Garanti için rampage almak kullanıcıya kalmış. Bugüne kadar elite olmayan çoğu üründe ya ledi yanmaz ya çift tıklama yapar sorun çıkarır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,518
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yurtiçindeki yerel firma yurtdışından vergi ve bir dünya ek ücret ile getirdiğimiz üründen pahalıya satıyor. Garanti için rampage almak kullanıcıya kalmış. Bugüne kadar elite olmayan çoğu üründe ya ledi yanmaz ya çift tıklama yapar sorun çıkarır.
O kaliteli diye aldığınız ürünleri hiç 2-3 yıl kullanan oldu mu da onda da aynı sorunun olmayacağını nereden biliyorsunuz? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,941
İsim
Diyarhan
O kaliteli diye aldığınız ürünleri hiç 2-3 yıl kullanan oldu mu da onda da aynı sorunun olmayacağını nereden biliyorsunuz? :D
Kbr90 3. Ayında ç tuşu gitmişti 6 aydır t60 modelini kullanıyorum tık yok. 1 sene sonra uzun kullanım konusu da yapılır. Kaliteler az çok aynı ama ekstra olarak rgb ve wireless bir ürün almak kullanıcıyı daha memnun eder. Kişiye kalmış aynı fiyata yd üründe koyarız hangisini beğenirse

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
.
Kbr90 3. Ayında ç tuşu gitmişti 6 aydır t60 modelini kullanıyorum tık yok. 1 sene sonra uzun kullanım konusu da yapılır. Kaliteler az çok aynı ama ekstra olarak rgb ve wireless bir ürün almak kullanıcıyı daha memnun eder. Kişiye kalmış aynı fiyata yd üründe koyarız hangisini beğenirse
bende de t60 var şuan ama tuşları tutukluk yapıyor. sırf ürün yd diye daha çok ilgi göstermek popülasyondan ibaret. o fiyat bandında alacağın performans az çok aynı, o kesinlikle alınmaz demekle daha iyi olur demek ayrı o dediğin ayrı. üstüne garantili oluyor tr den aldığın zaman. açıkçası wireless benim gram işime yaramıyor. klavyeyle odada dolaşmasam da olur yani. isteyen alır ben kötülemem ama dediğiniz şey saçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de t60 var şuan ama tuşları tutukluk yapıyor. sırf ürün yd diye daha çok ilgi göstermek popülasyondan ibaret. o fiyat bandında alacağın performans az çok aynı, o kesinlikle alınmaz demekle daha iyi olur demek ayrı o dediğin ayrı. üstüne garantili oluyor tr den aldığın zaman. açıkçası wireless benim gram işime yaramıyor. klavyeyle odada dolaşmasam da olur yani. isteyen alır ben kötülemem ama dediğiniz şey saçma.
ve klavyeyi alalı 10 gün bile olmadı bunlar oluyor, teknolojik ürün biraz da şans işi.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren
maşallah çok güzel indirim allah kronik sorunlardan korusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,936
İsim
Murat Orhan
Alınmaz yazmışlar, aynı fiyata satılan diğer noname markaların ürünleri farklı sanki ama bayılıyorlar onlara. İlginç huylarınız var anlam veremiyorum :)
Aynı fiyata satılan E-Yooso Z11T PBT Doubleshot keycaps Huano hot swap red switch RGB kenar aydınlatması transparent kasa vaadediyor. Bu ürün ne vaadediyor? ABS berbat plastik keycap ve kasa outemu veya jixian switch. Yani evet aralarında fark var baya.

Niye alınmasın pardon'da ona bakarsan gamepower kulaklık vs'de alınmaz diyorlar halihazırda 3 modelini kullandım hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım gerek ses kalitesi gerek malzeme kalitesi gayet iyi fp ürünü şuan gamepower Ranger kullanıyorum şu marka algısından vazgeçin
Kulaklıkları güzel ama klavye ve mouseları berbat. adamlar 500hz mouse satıyor la cidden övüyor olamazsın.

YD satılan klavyelerin tümü hot swap oluyor. PCB kaynaklı sorun yaşanmadığı gibi switch bulmak veya değiştirmek kolay olduğu için switch sorunları da yaşanmıyor ki hot swap ürünleri neredeyse hepsi cherry üstü bir kalite sunuyor Bkz:Huano TTC veya Gateron switchler. TRdeki Rampage gamepower Inca gibi klavyeler Jixian Outemu KRGD veya Content switch kullanıyor. Bunların hepsi Cherry klonu berbat kaliteye sahip switchler. Ayrıca ben kullandım kullanan da tonla insan var.

ve klavyeyi alalı 10 gün bile olmadı bunlar oluyor, teknolojik ürün biraz da şans işi.
T60larda kaliteli değil ki. O Fiyata en ucuz %60 klavye o trde. Yoksa Jixian switch kullanıyor outemu ile aynı kalite rampagelerde kullanılan switch ile aynı.

Bu fiyatın daha da altına şuan Z11T alınıyor alın ömürlük kullanın. Beş para etmez PCB kalitesinde abs'nin bile en kötüsü ve outemu klavyeye bu parayı vermeyin.

Son düzenleme:
Top Bottom