DOKTOR🥼
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,015
Bence raporladigimiz şahis uyari aldimi almadimi raporumuz gecersizmi diye bir geri bildirim almaliyiz bence. @Mehmet Yılmaz
Yani sistem yapila bilirmi mod bu adama uyari atiyor bana otomatik bildirim gelsin meselaGerekirse geri dönüş yapılıyor. Eklenti aktif ama her mod kullanmıyor. Ben modken kullanıyordum ama yoruyor bir tık.
Otomatik bildirim diye bir şey yok, ayrıntıları anlatmamda sorun var mı bilmiyorum ( xenforo kullanan tüm forumlarda aynı diye biliyorum ama) Mehmet abi gelip cevaplarsa daha iyi olur.Yani sistem yapila bilirmi mod bu adama uyari atiyor bana otomatik bildirim gelsin mesela
Eklenti yormuyor, kişilerin geri dönüşleri yoruyordu.Gerekirse geri dönüş yapılıyor. Eklenti aktif ama her mod kullanmıyor. Ben modken kullanıyordum ama yoruyor bir tık.
Bazen uyarıyı alan kişinin mesajının üstünde ne uyarısı aldığı yazıyordu o hepsinde olabilir bence bildirim olmasa da.Otomatik bildirim diye bir şey yok, ayrıntıları anlatmamda sorun var mı bilmiyorum ( xenforo kullanan tüm forumlarda aynı diye biliyorum ama) Mehmet abi gelip cevaplarsa daha iyi olur.
Modun bir tuşa tıklaması yetiyor raporu sonuçlandırırken ama dediğim gibi ayrıntıları vermem doğru olmaz gibi. @Mehmet Yılmaz kendisi verse daha iyi olur vermek istersen tabii.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eklenti yormuyor, kişilerin geri dönüşleri yoruyordu.
Zaten o hep yapılıyor. Başlıklar vs gibi istisnalar dışında.Bazen uyarıyı alan kişinin mesajının üstünde ne uyarısı aldığı yazıyordu o hepsinde olabilir bence bildirim olmasa da.
Bazılarında görmemiştim de o yüzden sordum.Zaten o hep yapılıyor. Başlıklar vs gibi istisnalar dışında.
Vallahi bilmiyorum ama benim bildiğim yanlış bilgilendirme, uygunsuz davranış vs direkt yazıyor üstünde.Bazılarında görmemiştim de o yüzden sordum.