Yaklaşık 2 yıl razer basilisk v2 kullandım. Bir süre sonra ağır geliyor. Özellikle fps oyunu oynuyorsan ve hassasiyeti düşük kullanıyorsan insanı cidden yavaşlatıyor. Steelseries aerox 3'e geçtim ve aradaki farkı çok daha iyi anladım. Diğerleri hakkında tecrübem yok.Arkadaşlar sizce
razer basilisk v2
Razer deathadder v2
Razer viper & mini
Hangisini almalıyım ?
1.87 boy 19cm el uzunlugum var bilekten orta parmağaEline hangisi oturuyorsa onu almalısın. Hepsi aynı sensördü galiba.
Valorant falan oynuyorum 800 dp çok ağrıtır mı elimiYaklaşık 2 yıl razer basilisk v2 kullandım. Bir süre sonra ağır geliyor. Özellikle fps oyunu oynuyorsan ve hassasiyeti düşük kullanıyorsan insanı cidden yavaşlatıyor. Steelseries aerox 3'e geçtim ve aradaki farkı çok daha iyi anladım. Diğerleri hakkında tecrübem yok.
800 dpı sorun olmaz sanırım. Ben 0.35 oynuyorum ve ciddi ağrıtıyordu. Teknik özellikleri cidden muhteşem fakat çok seri gelmiyordu bana.1.87 boy 19cm el uzunlugum var bilekten orta parmağa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant falan oynuyorum 800 dp çok ağrıtır mı elimi
Genel olarak hep ağır mouslar kullandım çok arada kaldım ne alsam diye bilemedim ya800 dpı sorun olmaz sanırım. Ben 0.35 oynuyorum ve ciddi ağrıtıyordu. Teknik özellikleri cidden muhteşem fakat çok seri gelmiyordu bana.
Yani sizin tercihinize kalmış biraz. Ben şuana kadar hafif mouse kullanmadığıma pişman oldum onu bıraktığımda. Küçük mouse ile çok zorlananlar da var.Genel olarak hep ağır mouslar kullandım çok arada kaldım ne alsam diye bilemedim ya
el ölçülerimi yazdım küçük gelmez mi ? 1.87 boy 19cm el uzunlugum var bilekten orta parmağaViper Mini öneririm.
Öneride bulunabilirsiniz neden olmasın@Demirr34_ Razer dışında farklı marka düşünür müsünüz?
el ölçülerimi yazdım küçük gelmez mi ? 1.87 boy 19cm el uzunlugum var bilekten orta parmağa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneride bulunabilirsiniz neden olmasın
Genel olarak prof bir oyuncu değilim maksat sağlam olsun güzel olsun fps oyunları oynuyorum valo cs bf1 tarzı 1 kere alıyoruz 3-4 yıl götürsün istiyorum sorun çıkartmasın 1000 tl ye kadar bütçem var max 1300 falan olurHali hazırda kullanıyorum, çok seri bir mouse. Farklı marka düşünceleriniz varsa araştırabilirim.SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Aerox 3 Onyx RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.229,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerdiğim mouse biraz sizin dikkatli kullanımınıza göre ömür gösterir. İçecek dökme gibi veya hasar vericek hareketlerde bulunursanız diğerlerinden daha çabuk bozulacaktır. Fakat kesinlikle kalitesiz bir ürün değildir. Tecrübe ile sabit. Yt'den incelemerini izleyin isterseniz.Genel olarak prof bir oyuncu değilim maksat sağlam olsun güzel olsun fps oyunları oynuyorum valo cs bf1 tarzı 1 kere alıyoruz 3-4 yıl götürsün istiyorum sorun çıkartmasın 1000 TL ye kadar bütçem var max 1300 falan olur