Razer Garanti için yurtdışı mı yoksa Tr de mi haledeyim

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
903
Razer barracuda X kulaklığım var mikrofonu bozuldu garantiye göndermem lazım sizce yurtdışına razera mı göndereyim yoksa Tr deki teknik servise (bilkom)a mi Ürünü vatandan almıştım ya da vatana götüreceğim

Son düzenleme:
yurt dışına nasıl göndereceksin ? hadi gönderdin nasıl geri gelecek :D bırak vatana onlar hallederler.

yurt dışına nasıl göndereceksin ? hadi gönderdin nasıl geri gelecek :D bırak vatana onlar hallederler.
Yurtdışı razerin kendisi alıyor ama işte gümrükte fln beklemiş oluyor türkiyede bilkom bakıyor

Kulaklıkdan memnun musun 4990 civarı fiyatı vardı amazonda alınır mı?

Kulaklıkdan memnun musun 4990 civarı fiyatı vardı amazonda alınır mı?
Ben gayet memnunum daha öncesinde de barracuda x in bluetooth olmayan versiyonunu kullanıyordum 2.5 yıl kadar onu kullandım sonra bluetooth olan versiyona geçtim Bir tek hyper X ile karşılaştırdım ama diğer markalar nasıldır pek bilemiyorum kutu içeriği kalitesi ve özellikleri olarak ben sevdim ama ben aralık ayında 2k ya almıştım onu da belirteyim belki bu fiyat bandında daha iyisi vardır emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler oraya göndereyim yd ne kadar eli bol çalışsada süreç uzun olur gibi bazen vergi fln olduğundan Türkiyeye direkt sıfırını yollayabiliyorlar kargo vb ödememek için ikisine de yazdım

Ben gayet memnunum daha öncesinde de barracuda x in bluetooth olmayan versiyonunu kullanıyordum 2.5 yıl kadar onu kullandım sonra bluetooth olan versiyona geçtim Bir tek hyper X ile karşılaştırdım ama diğer markalar nasıldır pek bilemiyorum kutu içeriği kalitesi ve özellikleri olarak ben sevdim ama ben aralık ayında 2k ya almıştım onu da belirteyim belki bu fiyat bandında daha iyisi vardır emin değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler oraya göndereyim yd ne kadar eli bol çalışsada süreç uzun olur gibi bazen vergi fln olduğundan Türkiyeye direkt sıfırını yollayabiliyorlar kargo vb ödememek için ikisine de yazdım
4990 fazla mıdır bu kulaklık için? Menteşelerin kırılması gibi kronik sorunu varmış yaşadın mı böyle bir şey?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri