Razer Kraken V4 RZ04-05170100-R3M1 RGB USB Kablolu/Kablosuz Kulaklık 5418 TL

Yorumlar düşündürücü
1755595052251.webp

Ben bir 15 gün deneme kullandım, müzik için beğendim. Tabii öyle profesyonel equalizer deneyimim yok. Bence normal bir tüketici için idare eder, tabi 400 TL olmasa.
Ben geçmişte satın aldım V2 pro kraken V3 falan vardı kullanırken almıştım 10 dolara

Razerin tüm kulaklık ürünlerini kullanmışlığım var son cikan modelleri hariç bundan daha öncede hep bu şekilde benzer yorumlar görüp Steelseries e falan şans vermiştim hiç bir marka bana razerin verdiği kaliteyi sesi veremedi bilmiyorum yorumlar çok aldatıcı oluyor razerdan üst segment ürün alıp da etkilenmediğim ürünü yok.

Ben Kraken V4 pro'yu mediamark'ta denediydim, sesi beklentimin altında hatta kötü ama mikrofunu güzel. Kulaklığın içindeyken bile sesi alıyor, hatta telefon görüşmesi yaptım o sıra denk geldi :ROFLMAO: Kapatamama/geri sokamama sorunu yaşamadım sanırım ya o kişi kolsuz ya da bozuk gelmiş ona. Kablolu kulaklıktan ve Razer'dan şaşmam :ROFLMAO:

fiyatına göre özellikleri iyi mi kaba duruyor sanki fotoda kaba olmasa düşünebilirdim
Gayet güzel kulaklık ses olarak filan ama ben thx açmayı beceremedim açıyorum 3dk sonra tekrar kapanıyor mikrofonu hiç yerinden çıkarmaya gerek yok içindeyken sesi güzel alıyor yani sürekli çıkarıp içine sokmaya gerek yok bozulabilir yorumlara bakınca öyle görünüyor başka bir arkadaşada söyledim 4 ayda ses tekerleği bozuldu değişim yaptı amazon şuan kargodan aldım

Ben Kraken V4 pro'yu mediamark'ta denediydim, sesi beklentimin altında hatta kötü ama mikrofunu güzel. Kulaklığın içindeyken bile sesi alıyor, hatta telefon görüşmesi yaptım o sıra denk geldi :ROFLMAO: Kapatamama/geri sokamama sorunu yaşamadım sanırım ya o kişi kolsuz ya da bozuk gelmiş ona. Kablolu kulaklıktan ve Razer'dan şaşmam :ROFLMAO:
Synapse yazılımı aktifmiydi denediginizde onsuz kulakligin sürücüleri çalışmıyor gibi bir şey.

Synapse yazılımı aktifmiydi denediginizde onsuz kulakligin sürücüleri çalışmıyor gibi bir şey.
Hayır, değildi çünkü mediamarkette rog laptopa taktıydım ama kablolu olanı da denedim sesi çok daha iyiydi. Ayrıca synapse öyle driver indiriyor mu? Ben driver indirdiğini görmedim, synapse sadece rgb için fln, pro da biraz daha özelliği oluyor mikrofon ayarlama gibi o kadar.

Gayet güzel kulaklık ses olarak filan ama ben thx açmayı beceremedim açıyorum 3dk sonra tekrar kapanıyor mikrofonu hiç yerinden çıkarmaya gerek yok içindeyken sesi güzel alıyor yani sürekli çıkarıp içine sokmaya gerek yok bozulabilir yorumlara bakınca öyle görünüyor başka bir arkadaşada söyledim 4 ayda ses tekerleği bozuldu değişim yaptı amazon şuan kargodan aldım
Her zaman tam kapatmaya gerek yok. Diyelim ki oyuna girdin çıkartmak için o kısımdaki çentiği/boşluğu bulmak zor oluyor, ben ucu hafif dışarıda bırakıyorum, lazım olunca çekiyorum. Zaten bu şu ucuz plastik mikrofonu olan kulaklıklardan değil masaya koyunca mikrofon engel olmuyor.

Hayır, değildi çünkü mediamarkette rog laptopa taktıydım ama kablolu olanı da denedim sesi çok daha iyiydi. Ayrıca synapse öyle driver indiriyor mu? Ben driver indirdiğini görmedim, synapse sadece rgb için fln, pro da biraz daha özelliği oluyor mikrofon ayarlama gibi o kadar.
Hocam Pro modelde sürücülerin kalitesini yansitabilmesi için synapse yazılımı şart üst düzey bir donanıma sahip 20 bin TL lik bir kulaklık için yanlış politika razerin bundan vazgeçmesi gerekiyor default haliylede donanımın gücünü hissetmeniz lazım çoğu kullanıcı synapse kurmadan denediği için olumsuz yorumlar yazabiliyor.

Hocam Pro modelde sürücülerin kalitesini yansitabilmesi için synapse yazılımı şart üst düzey bir donanıma sahip 20 bin TL lik bir kulaklık için yanlış politika razerin bundan vazgeçmesi gerekiyor default haliylede donanımın gücünü hissetmeniz lazım çoğu kullanıcı synapse kurmadan denediği için olumsuz yorumlar yazabiliyor.
Anladım, o zaman o benim hatam olmuş, bende diyorum titanium coated driver, nasıl driverdan daha kötü... Ne yazık ki ülkemizde kulaklık iadeleri zor ve sıkıntılı olduğu için rahatça alamıyoruz. Eğer böyle teknoloji marketlerde varsa deneyebiliyoruz, orada ki masaüstü bilgisayara bağlayım dedim, çalışmıyor veya görüntü vermiyordu. Hiç dokunmadım başka yerde de bulamadım... neyse dışarıda kablosuz kullanmak istesem Anker'in kulaklıklarından alırdım, şu basınç ayarlayabilen AI ile sesleri ayıran. RGB ile ne etrafta gezeceğim :ROFLMAO: evde ise kablosuza gerek yok kanımca, bir de hala bu ses gecikmeler konusunda hala iyi olduklarını düşünmüyorum. Tabii benim fikirlerim hala birilerinin kulağına para sorunu gibi gelebilir :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri