❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

bende konu açılmadan almıştım indirimi görüp daha elime geçmedi elimdeki mouse vxe mad r

Kronik sorunlu olanlar bile 2-2.5 civarına gidiyorken 1.5 çok ölü bir rakam olmuş.

Ben 3k düşünüyorum açıkçası. Sıfır fiyatı 5k. Biliyorum ki sorunsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3.5-4 civarı etmesi lazım bence.
Yani amazon garantili birde scroll sorunu da yok 3 ideal gibi

selamlar dostum bende deathadder v3 pro var ama maalesefki 1K dongle ile kullanıyorum çünkü yanında 8k dongle gelmedi şimdi ben bu v3 pro yu alırsam bendeki dav v3 pro yuda arada bir bu dongle a bağlayıp 8k oynayabilir miyim?

Eğer böyle olursa mouseyi 2500 TL ye denk getirmiş olucam hemde her iki mousem içinde 8k hz kullanım imkanım olucak.
Selam hocam. Hayır oynayamazsın çünkü o dongle razer sitesinde genel olarak her mouse de kullanılan 8k dongle değil viper V3 pro nun kendi 8k donglesi

8k hz benim mouseda da var da hiç almadım çoğu insan pcyi gereksiz yoruyor işte 540hz monitörün olacakta farkı anlıcaksın falan diyorlar alıp deniyim mi 8k hzye
Bence dene hocam ben uzağa sprey atarken daha hassas hareket edebildiğimi net hissetmiştim ilk 8k kullandığımda. 540hz olacak da anlayacaksın diyenlerin kaç tanesinde 540hz var da deneyip bu sonuca varmışlar sormak lazım dostum o yüzden çok ciddiye almamak lazım. Ben 2k 160hz sabit olarak 8k hz ile oynuyorum delta force genelde 40 - 60 arası vurabiliyorum mesela. Benim mouse çok eskiydi ve buna geçince gerçekten farkı hissettim

Selam hocam. Hayır oynayamazsın çünkü o dongle razer sitesinde genel olarak her mouse de kullanılan 8k dongle değil viper V3 pro nun kendi 8k donglesi

Bence dene hocam ben uzağa sprey atarken daha hassas hareket edebildiğimi net hissetmiştim ilk 8k kullandığımda. 540hz olacak da anlayacaksın diyenlerin kaç tanesinde 540hz var da deneyip bu sonuca varmışlar sormak lazım dostum o yüzden çok ciddiye almamak lazım. Ben 2k 160hz sabit olarak 8k hz ile oynuyorum delta force genelde 40 - 60 arası vurabiliyorum mesela. Benim mouse çok eskiydi ve buna geçince gerçekten farkı hissettim
işlemci olarakda bende 7800x3d var ama redditte araştırdığım kadarıyla son 5 sene içinde çıkan güncel bir işlemci olduğu sürece sorun olmaz demişler

Ürün elime ulaştı. Amazon garantili olması çok iyi. 90 gramlık FK1'den geçtim, kuş gibi hissettiriyor mouse. Shape gayet safe, çoğu kişiye uyacağını düşünüyorum. Küçük-orta boyutlu bir mousedan geçebiliyorsanız biraz büyük gelebilir. Switchlerin sesi fazla tok o hoşuma gitmedi. Onun dışında 10 numara ürün. Tercih edecekler beyaz alsın, kaplaması siyaha göre daha iyiymiş. Grip tape felan da çıkıyor içerisinden.

Bu ürün şimdi wireless olarak geçiyor ya hani, sadece 8k dongle çıkıyor ve bu dongle sürekli kablo ile pc ye bağlı olmak zorunda dimi ? Şaka gibi bu cidden böyle mi

Bu ürün şimdi wireless olarak geçiyor ya hani, sadece 8k dongle çıkıyor ve bu dongle sürekli kablo ile pc ye bağlı olmak zorunda dimi ? Şaka gibi bu cidden böyle mi
Evet hocam. Şarjı bittiğinde de kabloyu dongle'dan çıkarıp mouse'a takarak şarj ediyorsunuz.

Ürün elime ulaştı. Amazon garantili olması çok iyi. 90 gramlık FK1'den geçtim, kuş gibi hissettiriyor mouse. Shape gayet safe, çoğu kişiye uyacağını düşünüyorum. Küçük-orta boyutlu bir mousedan geçebiliyorsanız biraz büyük gelebilir. Switchlerin sesi fazla tok o hoşuma gitmedi. Onun dışında 10 numara ürün. Tercih edecekler beyaz alsın, kaplaması siyaha göre daha iyiymiş. Grip tape felan da çıkıyor içerisinden.
Hocam içinden çıkan grip tape kavrama bantları mı yoksa alt skatezler için olandan mı.Resim atabilir misiniz.Ben ayriyetten kavrama bandı aldım.Eğer içinden grip tape çıkıyorsa onu iptal edeyim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08CXYXV1G?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Bunu almıştım ayriyetten. Ama içinden bunlar çıkıyorsa iptal edeceğim.Bi resim atabilir misiniz?

da v3 pro modeli de öyleydi dün iade ettim çok kötü duruyor gerçekten kablosuz mouse alıyorsun kablo ile bağlı bir dongle masa üzerinde duruyor . aj159 gibi dock filan olsa tamam ama bu şekilde bilemedim .kullanan arkadaşlar belki fikrime katılır belki katılmaz ama tuhaf geldi biraz .

Peki bu dongle ve doğal olarak kablonun masada olması şart mı ? Mouse un dongle ı masanın altında falan olabşlir mi
bence farketmez hocam monitör arkası filan da olabilir mesela .

Hocam içinden çıkan grip tape kavrama bantları mı yoksa alt skatezler için olandan mı.Resim atabilir misiniz.Ben ayriyetten kavrama bandı aldım.Eğer içinden grip tape çıkıyorsa onu iptal edeyim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08CXYXV1G?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Bunu almıştım ayriyetten. Ama içinden bunlar çıkıyorsa iptal edeceğim.Bi resim atabilir misiniz?
Viper V2 pro aldım içinden bunlar çıkıyor v3 pro danda aynı şekilde çıkanlar grip tape, skatez değil yanlış anlaşılma olmasın.

Arkadaşlar gpx 2 shape seviyorum ama bu viper v3 proyu deneme şansım olmadı. Elim 19.5 ve palm-relaxed claw tutuyorum. Viper v3 pronun kamburu rahatsız eder mi

Peki bu dongle ve doğal olarak kablonun masada olması şart mı ? Mouse un dongle ı masanın altında falan olabşlir mi
8k'da kullanacaksanız eğer dongle mouse'a ne kadar yakın olursa o kadar iyi olur. Attığım videoda farklı bir marka mouse için dongle'dan uzaklaştıkça hertz düşüyordu.

Geri