🔥İndirim Razer Viper V3 Pro Faker Edition 7050 TL

2bine satılmıştı alanlarda 5-6 bine sattı 😀

Senin mantığınla Beast X'e de para vermeye gerek yok. Beast X E-Sporcu yapmadığı gibi kullanan e-sporcu da yok. Viper V3-Pro shape ve coating olarak fazlasıyla iyi. Tutarlılık olarak da kusursuz bir mouse. Oyunları iyi oynamaya önem veren birinin delik ile rahat edebileceğini sanmıyorum. Normal versiyonu da neredeyse bu fiyatta o yüzden alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayi mouse un gördüğü en düşük fiyat 4400. 2-3 bin e nasıl satıldı.
e sporcular onlara değil aldıkları paraya bakıyor. da v3 pro versiyonuyla karıştırmış vatanda 2kya düşmüştü

v3 deathadder faker editionu almıştım bi fark yok 2000e alıp 6000e iteledim doğrudur. çünkü hem o fiyat hatalıydı 5 6 kişi aldı hem de 1 sene zaman geçti zam geldi zaten her şeye ve hiç kullanmamıştım

Değmez

Faker alınmaz ama yeni Razer Viper V3 Pro satın aldım beyaz rengini aşırı mükemmel diyebilirim abartmadan.

Vatandan geçen sene 2 bine aldım ben bunu :D Daha sıfır kapalı kutu duruyo açmadım asdhuasudasu

Senin mantığınla Beast X'e de para vermeye gerek yok. Beast X E-Sporcu yapmadığı gibi kullanan e-sporcu da yok. Viper V3-Pro shape ve coating olarak fazlasıyla iyi. Tutarlılık olarak da kusursuz bir mouse. Oyunları iyi oynamaya önem veren birinin delik ile rahat edebileceğini sanmıyorum. Normal versiyonu da neredeyse bu fiyatta o yüzden alınır.
Kamu spotu;
E-sporcular ekipmana cebinden para vermiyor, büyük firmalar bkz. Logitech, Razer şahıslarına sponsor olup üst seviye ürünlerini ücretsiz gönderiyorlar.
Kamu spotu sonu.

Bu meseleyi hallettiğimize göre,
Ben Viper V3 e kötü demedim, gayet güzel iş görür bir mouse ANCAK o da 3.5-4'e alırsan. 6-7 bandına gelince söylediğim gibi daha üst segment premium ürünler varken göz göre göre bunları alıyorsan.. dediğim gibi, sadece gülerim buna :ROFLMAO:

Kamu spotu;
E-sporcular ekipmana cebinden para vermiyor, büyük firmalar bkz. Logitech, Razer şahıslarına sponsor olup üst seviye ürünlerini ücretsiz gönderiyorlar.
Kamu spotu sonu.

Bu meseleyi hallettiğimize göre,
Ben Viper V3 e kötü demedim, gayet güzel iş görür bir mouse ANCAK o da 3.5-4'e alırsan. 6-7 bandına gelince söylediğim gibi daha üst segment premium ürünler varken göz göre göre bunları alıyorsan.. dediğim gibi, sadece gülerim buna :ROFLMAO:
Kamu Spotu;
Öncelikle ezbere konuşuyorsun çünkü sponsorluk yapmayıp alışkanlık sebebiyle Zowie kullanan çok kişi var. WLmouse'un teklif yapıp yapmadığına emin olman lazım çünkü bazı takımlara sponsor olan çinli üreticiler var.
Delikli mouse'un çıkmasının ana sebebi ağırlığı azaltmak ve performansı arttırmaktır fakat günümüzde çoğu mouse üreticisi zaten düşük ağırlıkta deliksiz mouse üretebiliyor. E-sporcuları bırak yüksek eloda oyun oynayan çoğu kişinin bile delikli mouse kullandığını sanmıyorum.
Büyük firmalardan sponsoruluk almayan düşük tier oyuncularının kullandığı mouselara göz atabilirsin. Lamzu, Pulsar, Ninjutso ve Vaxee gibi markalar gördüm ama kimsenin sırf magnezyum cart curt diye WLmouse aldığını görmedim.
Ayrıca Mouse dediğin alette iş görüp görmemek diye bir kavram yok. Ekran kartı almıyorsun performansın artmıyor yani. Performans odaklı bakacaksan da mouse testlerinde Viper V3 Pro'nun hangi sıralamada olduğuna bakabilirsin.
Önemli olan tutuş, el büyüklüğü ve hangi tarz mouse kullandığına göre değişecek bir şey.
Magnezyum olması sana adam vurdurmayacak. Üst segment olarak sıralayacaksan performans olarak sorun yaratmayan çoğu mouse üst segmenttir.
Aksi taktirde oyunlarda bir iddian olması lazım. WLmouse ile ne başarı elde ettin dinlemek isterim.

Konuları arat görürsün.😂 Vatan mağazadan gidip alıyorsun çakallar alıp. Millete 4.500 TL itelediler.helal olsun alanda coktu.
DeathAdder senin dediğin model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,067
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri