RDR2 Mİ CS2 SEÇKİN Mİ

Rdr2 al daha iyi CS2 seçkin alıp hile denk gelip kudurmaktan iyidir.

bencede hikayeli oyunlara para vermek mantıklı değil maksimum 1 ay oynican silcen sonra
Online oyuna para yediren kerizdir asıl. Hikayeli bir oyunu almak adamlara destektir ki daha fazla yapsınlar diye.

Online oyuna para yediren kerizdir asıl. Hikayeli bir oyunu almak adamlara destektir ki daha fazla yapsınlar diye.
gidip 50 dolara pubg skini mi alıyor? 15 dolar verip haftada 3 4 maç atarak 0.3dolar 2 dolar arası para kazanıyorsun paranı geri alıyorsun ve buna laf yapılıyor :cautious:

CS:GO olsaydı belki önerirdim ama CS'yi bu zamana kadar oynamadıysan boş ver zaman ayırmaya değecek bir oyun değil. Çoğu kişi de haftalık kasa için girip oynuyordur. RDR2 al oyunu alman için bir sebep söylememe gerek yok zaten.

Düzenli oynayacaksan kesinlikle seçkin. Ben zamanında 21lvl olduğum için ücret ödemedim, düzenli oynuyorum. Toplasak nereden baksan 100-110 dolarlık item düşürmüşümdür. Daha geçen hafta Bravo kasası düşürdüm, 53 dolar.

Düzenli oynayacaksan kesinlikle seçkin. Ben zamanında 21lvl olduğum için ücret ödemedim, düzenli oynuyorum. Toplasak nereden baksan 100-110 dolarlık item düşürmüşümdür. Daha geçen hafta Bravo kasası düşürdüm, 53 dolar.
25 tl den sonra virgül koymayı unutmuşum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,841
Üyeler
173,562
Son üye
skarasa
Geri